0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fiyat tahminleri çok uzak değil onu söyleyebilirim. Takas için tabiki bayilerimize Exchange by Toyota projesi kapsamında başvurabilirsiniz.
86'nin fiyati konusunda herkes cok iyimser sanirim herkes vermek istedigi fiyati yazmis bence daha pahali olacak 80-100bin dolar arasi fiyat bekliyorum ben base modeli 80bin civarinda baslar donanima gore 100binleri bulur diyorum Ayrica 86 supersport bir arac degil yine cogu arakdas cok fazla beklenti icine girmis 86 celica'nin devami bir model minisport bir arac GTR beklemesin kimse
insallah herkesin alabilecegi fiyatlarda olsun diyecem ama o zamanda bir anlami kalmaz Allah herkese kendi zevkine gore bir araba nasip etsin insallah
Takas olayı işin espirisi ilk etapta , ilginize teşekkürler yinede ..Abi tüyo aldım okadar değil miş fiyatı .. Niye abi herkesin bu arabaya binmeye hakkı yokmu? Çok parası olan gitsin LC alsın.. Parasız gençler de bunu alsın fena mı olur?
105,000tl diyorum. Acaba buna tüp takılır mı?
Düpsüz binilmez usta.. Gerçi şu an bendeki avensisden az yakıyor ama
2000cc dimi? ne yakiyor abi avensiz? benzinle ? sehirici ve sehirdisi?
Şehir içi benzinle 11 lt den aşağı yakmıyor şehir dışı da 7-8 lt o da yola ve hıza bağlı Benzin ucuz olsa kesinlikle tüple uğraşmam dadından yenmiyor benzinle gidişi bile bir başka..
benimkide ayni yakiyor normal o zaman ama bir depoyle 400km anca yapiyorum sehir icinde depo 45 litre sanirim yakmasina bisi demiyorumda zirt pirt benzin almaya eriniyorum
Bizim depo daha büyük olduğu için menzil 600 km yi buluyor..
Bende bir tüyo aldım Haziranda Showrooma bekliyoruz dediler hiç olmadı, Temmuz başı, test için deliriyorum.
kemal abiye uyup honda civic alacam en sonunda 57litre deposu bide daha az yakiyor 650km rahat yapar sehirici
bu arabayı teste vermezler bence
Alacak olanlara kullandırırlar ya.. Hatta samimi olduğun servis olursa o iş daha kolay..
belki mesela bmw ninde test için şartları var daha önce bmw sahibi olmak gibi
Subaru nun adı var gerisi fos