0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bildiğim kadarı ile o yazı sadece japon montajlarda mevcut.türkiyede montaj yapı modellerde yok.
Mustafa hocam o yazı bende de yok 97 gli, serviste varsa ve fiyatı da uygunsa burdan yazın ben de temin etmeye çalışayım.
Bence kendiniz boyayarak daha iyi bir sonuç alabilirsiniz. İki farklı renkte ısıya dayanıklı boya ve istediğiniz çıkartma yazı ile. Önce yazı rengini olmasını istediğiniz rengi alt katman olarak uygulayıp, sonra boya kuruyunca çıkartma yazıları yapıştırabilir, bunun üzerine ise gümüş rengi boya uygulayabilirsiniz. Tamamen kuruduktan sonra çıkartma yazıları sökerseniz, sanırım çok hoş bir görüntü elde edersiniz. Isıya dayanıklı boya kullanmanız durumunda, hiç bir problem olmadan uzun yıllar kullanabilirsiniz.
Ergün sende olmasan varya...Benim Corolla'ya SOL panjur alacaktım ya.Satacağım diye sonradan vazgeçmiştim.Resi'e gidip sordugumda bana en pahalısının fiyatını vermiştiler.Sonra senin verdiğin kodu verince var dedi ve şaşırdı nerden buldum diye
Abi faydamız oluyorsa ne mutlu... Neyse gel gelelim önemli olan faydamız olsun... Ama kimse de buranın Online Teknik Destek Platformu olduğunu düşünmesin...