0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kaşınma la Para bolsa bana gönder Bi ara alırsın borcum borç
para senin neyine zaten farları senin için yapıyom degeri biraz daha artsın diye
Ferhat senin araba zaten güzel. Eğer aydınlatması ile ilgili sıkıntın varsa o başka ama görsellik açısından diyorsan bence gerek yok. Ahmet Bu arada avatarındaki resim çok güzelmiş.
Param neyime para benim şeyime İstemiom la zate ''Para Pushed'a yakışır'' derler bizde Abi sen bakma kaşınıyo bu bi gidemedim AnGaraya alacam hesabınıda Teşekkürler abicim bu fotomu bende seviyorum
aydınlatma açısından bi sıkıntım yok memlunum ama ne biliyim teki mercekli teki merceksiz olmuyo bakıyo gözüme canımda sıkılıyo yapacak bişey kalmadı
Aferim sadece gül yoksa forumdan atilcaz la
la bişey olmaz alışkın onlar
ferdi abi bencede hoş olmaz mercek uzunlara
Evet bence de Ferdi'nin arabada hoş durmaz da Ferhat'ınkine yakışır
Benden günah gitti o zaman ülen sayın forumdaşım eline alıyosun bi falçata bi folyo bide led odayıda şantiyeye çeviriyosun sonra oaraya led döşe buraya folyo çek sonra paso konu aç yeter artık bıktım senden yav
Ama bence Ferhatta-Ferdide aynı şey
tamam yapmayız o zaman bizde lan begenmiyosan bakma konulara "muhterem aks kafasi" benden gördüklerini ertesi günü yaptırmasını biliyon ama demi ferdi ferhat farketmez büyük ben oluyorum ferdi küçük ferhat
nası aynı şey