0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok hoş olmuş Oğuz abi.Benden paylaşım için bir alkış.Bende açıp kurcalıyım azcık bakalım nasıl olucak
valla üç gün uğraştım ama sonuç bir felaket oldu malesef. buralarda şerit led bulamadım normal led ve direnç kullanmak zorunda kaldım onların aydınlatmasıda malesef yetmedi. bir de göstergenin ibrelerini çıkarmıştım geri taktığımda saçma sapan değerler gösterdiler geri onları ayarlaması baya bir vaktimi aldı ve bizim led işi malesef bir fiyasko ile sonuçlandı. Özellikle ledleri nerden monte ettiniz? Bunun için kadranlardaki ibreleri sökmediniz mi? Söktüyseniz acaba o ibreleri geri takarken nasıl bir yol izlediniz? Yani ben ibreleri taktım kontağı bir çevirdim hız göstergesi 40 km devir 3500 de hararet almış başını gitmiş bir durumda başladı.
Çok güzel olmuş elinize sağlık
Yau alkışlamayı unutmuşum özür.
selamlar bu kadran açma olayını anladımda led montajı nasıl olcak mümükünse resimlerle anlatabilrimisiniz?
bi yerde okuduğuma göre sadece duyları çıkartıp ampulleri değiştirmek yetiyormuş
http://www.toyotaclubtr.com/arac-ici-ekipman/corolla-gosterge/ burada dediğimin bir aynısı yapılıyor dipsiz park ampuluylede olabiliyormuş
Merhabalar arkadaşlar, öncelikle Oğuz Beye çok teşekkür ediyorum artık sayesinde benimde mavi kadran ışıklandırmam var Gerçekten çok güzel oldu, yaparken yanında olmak için başının etini yedim, sağolsun kırmadı beni her anında yanındaydım ve oldukça zahmetli ve dikkat isteyen bir iş olduğunu gördüm, yapıcak olan arkadaşlara çok özenli olmalarını tavsiye ederim. bir bilen olmadıgı sürece yapılması çok riskli bence. Ayrıca bu iş 4 ampulle olcak bi iş değil, ampulle yapanlar görecekler ki bunun gibi olmayacak...Oğuz Bey çok sağolun arabamı artık daha büyük bi zevkle kullanıyorum, her gören hayran kalıyor
işte onları 4 lüleri var 1 de.onları kullanıcam ben.12V'liklerinden.arabanın parklara mavi bağlattım acayip bir aydınlatması var gece yolu aydınlatıyor.göstergelerdende verilmli sonuç alacağımı düşünüyorum
Bu seferde çok aydınlatma oluyo hiç güzel olmuyor haberin olsun burak.
Türkay abiyle beraber takmıştık onun arabasına.Ayar iptal oluyor yanılmıyorsam.4ledliler taşırıyor ışık alanın dışarıya dene ona göre al bence parana yazık olmasın arkadaş tavsiyesi.