Gönderen Konu: Muğla - Antalya gezisi sırasında görülesi yer tavsiyesi olan var mı?  (Okunma sayısı 1973 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
Merhaba arkadaşlar bu gece (04.10.2009) kısmet olursa Muğla'ya doğru yola çıkacağım. Gelecek hafta pazar Ankara'da olacak şekilde Muğla'dan Antalya'ya doğru geze geze inmeyi planlıyorum. Biraz araştırma yaptım ve Marmaris'e gelmeden Akyaka koyundan başlayarak Köyceğiz, Ekincik, Dalyan, Sarıgerme, Gocek, Fethiye, Ölüdeniz, Kalkan, Kaş güzergahı ile 7 gün 6 gece bir gezi planladım. Bazı mekanlarda kısa turlar ile hızlı geçişler bazılarında ise konaklama olacak. Bu söylediklerimin tamamı güzergahın görülecek yerlerine göre değişecek, konaklama için hiçbir plan yapmadım anlık gelişecek. Çok beğendiğim bir yer olursa orada kalıp tatili orada da tamamlayabilirim.

Bu tatil içerisinde bu güzergahda corollanın gidebileceği ve mutlaka görmelisiniz dediğiniz yerler varsa acil olarak önerilerinizi bekliyorum.

Selamlar.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • www.toyan.com.tr
  • Araç: ---
  • 6 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
Daha ne yazalım Ali? Sen hepsini sıralamışsın. Askerliğimi Muğla Milasta yapmıştım, oraların heryeri çok güzel. Ama bir tavsiye ölüdenize muhakkak uğra. Hayırlı yolculuklar, dikkatli git gel. Olur mu:)
Hi, I have come
TODAY TOMORROW TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
Eyvallah abi sağolasın. Bunlar genelde bilinen yerler, bilinmediği halde çok güzel yerler oluyor belki güzergah üzeri bilinmeyen ama güzel bir yer bilen vardır diye sorayım dedim. Tabiki altımızda Corolla var onun için yolların üzgün olması tercih sebebidir. Arazi taşıtı olsaydı direk Kabak koyuna giderdim ama yolu kötü diye listeye almadım.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
Ali hocam, Antalya'yı geçince sağa dönersen; Akdeniz, Kızıldeniz, Hint Okyanusu vs. vs. vs. yolunu takip edecek olursan Tayvan'a ulaşabilirsin. Zaten Singapur'u geçince kime sorarsan söyler, Japonya'nın alt tarafından, okyanusun içinde küçük bir ada. Bu sayede küçük ama dev bir Tayvan buluşması ayarlayabiliriz :D

Şaka bir tarafa, o tarafları bilmiyorum; sadece kazasız, belasız, cezasız ve de en önemli tam istediğin gibi bir gezi / tatil olmasını dilerim. Hayırlı yolculuklar :)
Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
Teşekkürler Mehmet, inşallah dediğin gibi bir tatil olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
Hayirli yolculuklar Ali :) Gule gule git gule gule gel.

Gidince, oranin bali meshur, bence bir kavanoz al. Sifadir.
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
Teşekkürler Ahmet, Allah nasip ederse güle güle gider geliriz inşallah. Bu arada Anzer balı üstüne tanımam ama denk gelirse tavsiyeni dinleyeceğim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
Insallah :)

Hani sorunca, tavsiye edebilecegim bir yer yok, ama Mugla, Marmaris bali ile unlu diye bahsedeyim dedim. Anzer bali tabii baska bir kategoride. Ama nerede ne bulacagimizi bilmiyoruz. Arilarin yasadigi cevre, bitkis ortusu, iklim vs faktorler belki de sadece yoreye has sonuclar getiriyor.
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
Insallah :)

Hani sorunca, tavsiye edebilecegim bir yer yok, ama Mugla, Marmaris bali ile unlu diye bahsedeyim dedim. Anzer bali tabii baska bir kategoride. Ama nerede ne bulacagimizi bilmiyoruz. Arilarin yasadigi cevre, bitkis ortusu, iklim vs faktorler belki de sadece yoreye has sonuclar getiriyor.

Eyvallah Ahmet, sağolasın bilgi için.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Hayırlı yolculuklar Ali hocam, senin katalogluk fotolarını sabırsızlıkla bekliyoruz :)
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "ne alırsan al japondan vazgeçme"
  • 2 kere teşekkür edildi
kaş finike demre ilçelerini sırayla kesin görmweni tavsiye ederim..
şuanki aracım "tabanvay"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
Kaş-Kalkan yolu 20 km'sinde ki Kaputaş plajına,denize girmesen bile muhakkak uğra Ali.Muhteşem bir yer.Fotoğraf çekmen içinde çok güzel bir neden.Kaputaş plajı yoldan uzuun bir merdiven ile aşağıya iniliyor.Merdivennin başlangıç kısmında ise Jandarma askerleri nöbet tutuyor.Yolun açık olsun.Güle güle git gel.İyi eğlenceler diliyorum
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "ne alırsan al japondan vazgeçme"
  • 2 kere teşekkür edildi
Kaş-Kalkan yolu 20 km'sinde ki Kaputaş plajına,denize girmesen bile muhakkak uğra Ali.Muhteşem bir yer.Fotoğraf çekmen içinde çok güzel bir neden.Kaputaş plajı yoldan uzuun bir merdiven ile aşağıya iniliyor.Merdivennin başlangıç kısmında ise Jandarma askerleri nöbet tutuyor.Yolun açık olsun.Güle güle git gel.İyi eğlenceler diliyorum
evet orayı bende gördüm...ben de muhakkak tavsiye ederim
şuanki aracım "tabanvay"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
giderken saklıkente uğra çok güzel; olympos ta oldukça etkileyici

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
giderken saklıkente uğra çok güzel; olympos ta oldukça etkileyici
Ehehehe biraz geç kaldın Kemal abi.Ali döndü bile :) :) :)
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
uĞRAMIŞMI OLİMPOSA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
Kemal Bey,

Olimpos'a daha önce gitmiştim Olimpos, Çıralı, Adrasan (özellikle bu sahili çok beğendim) sahillerini gezmiştim. Hatta Adrasan'ı çok beğendiğim için bu yıl yine gitmiştim tatile. Saklıkent'e rehberli gitmemizi tavsiye turların kalkış saatlei bizim hareket saatlerimize uymadığı için bu seferlik Saklıkent ve Kelebekler vadisini es geçtik. Gezi ile ilgili daha detaylı bir başlık açıp beğendiğim fotoğraflarımı beğeninize sunacağım inşallah.

Bu arada KAŞ'da olmamasına rağmen bize çok güzel bir ev sahipliği yapan Fatih COŞKUN'a ve amcasının oğlu Emin'e çok teşekkür ederim. Antalya merkezden geç saatlerde geçtiğim için bu sefer Aydın'ı aramadım ama bir sonraki gezide kahvaltıya geleceğim Antalya oraya inşallah.

Selamlar.