Gönderen Konu: Toyota'dan sürpriz atak!  (Okunma sayısı 1960 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Her zaman kalbimizde yaşayacaksın...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
Toyota'dan sürpriz atak!
« : Ekim 03, 2009, 09:56:59 »
Toyota, 2010'da kalacağını sürpriz bir gelişme ile açığa çıkardı ve autosport'a göre Japon takımı 2010 sezonunda Robert Kubica'yı yarıştırmak için Renault'ya karşı mücadele ediyor.
Son günlerde Toyota'nın spordan çekileceği yönünde spekülasyonlar vardı ancak takım patronu John Howett bugün yaptığı açıklamada sadece gelecek sene değil, daha fazla süre burada kalmak istediklerini ve üst düzey bir pilot dizilimi planladıklarını söyledi.

Kubica'nın Renault ile bağlantıda olmasına rağmen Toyota yetkilileri ile Polonyalı sürücünün menajerleri de görüşmeleri üst seviyeye çıkardılar ve karar artık Kubica'da olacak. Kubica'nın kararını gelecek hafta vermesi bekleniyor.

Howett konuştukları pilotların isimlerini söylemedi ancak kazanmak için verecekleri son mücadelelerde daha iyi bir pilot dizilimi istediklerini kabul etti.

Bunun yanında Howett, Suzuka'da cuma sabahı Kubica'nın menajeri Daniele Morelli ile birlikte görüldü.

Howett ayrıca Mclaren'e gideceği düşünülen Kimi Raikkonen'le de ilgilendiklerini kabul etti.

Howett "Biz her zaman Kimi'ye olan ilgimizi belirttik." dedi.

Howett ayrıca takımın geleceğinin şüphe altında olduğu haberlerinin doğru olmadığını, Tadashi Yamashina'nın sözlerinin paragraf içerisinden alıntılandığını söyledi.

Howett "Bu sabah Yamashina ile grüştüm ve bana neredeyse tüm Japon gazetelerin doğru olduğunu söyledi. Ancak Reuters'ın alıntı yaptığı gazetenin kendisinin sözlerini yanlış yansıttığını söyledi."

"Biz en az 2012'ye kadar buradayız."

"Bütçe dışında daha bir çok konu var çözülmesi gereken. FOTA'nın gidişatı olumlu ve harcama bakımından daha dengeli bir geleceğe gidiyoruz."

"Ayrılacağımıza dair hiçbir işaret yok. Biz gelecek seneki araç için aralıksız çalışıyoruz." dedi.

Toyota ayrıca Williams olmasa bile gelecek sene başka takımlara motor tedarik etmeye çalışacak.

Howett "Williams istemese bile durumumuz iyi, motor tedariği için başkalarıyla görüşüyoruz. Eğer Williams motor isterse hâlâ mevcut. Ancak çeşitli nedenlerden dolayı artık ayrıldığımızı düşünüyoruz." dedi.

Kaynak: trf1.net

Ince Bir Zevk ve Çevikliğin Zekice Birleşimi > Toyota

Toyota Club Türkiye

Toyota'dan sürpriz atak!
« : Ekim 03, 2009, 09:56:59 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota'dan sürpriz atak!
« Yanıtla #1 : Ekim 03, 2009, 09:57:47 »
şahsi fikrim bu takıma kubica'dan çok raikonen gelirse büyük işler yapacağı kesin toyota'nın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ekim 03, 2009, 10:32:54 »
Toyota emeğinin karşılığını almak istiyorsa iyi pilotlarla devam etmesi şart.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • www.toyan.com.tr
  • 6 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 03, 2009, 11:01:02 »
Turilli bitti artık adam nerdeyse yok. Kubica bence iyi bir seçim olur. Timo ile güzel bir ekip olurlar umarım. Onlar gibi gençleri podyumda görmek istiyoruz...  :alkis:
Hi, I have come
TODAY TOMORROW TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ekim 04, 2009, 21:19:15 »
Raikkonen tartışılcak bir pilot değil ama bize faydası olmaz çünkü raikkonen takım geliştirecek, mühendis dostu bir pilot değil hafif dalgalı performanslı bir pilotaj eğrisine sahip bir pilot, piste çıkar işini yapar dünya yansa umruna olmaz.
Trulli tecrübe olarak çok iyi bir pilot fakat seneye 36 yaşında olucak kondisyonunu tüm sezona yaymada sorun yaşıyor.
Kubica başarılı kendini ispatlamış bir pilot Toyota bilinmezini seçmek istemez bence reno daha cazip gelir.
Timo Glock bence takımda kalmalı yanına heidfeld ayarında bir pilot bulunmalı, kubica gelirse büyük faydası olur gerçi onun da boy kilo dezavantajı var :)
Ferrari dahil kubica'nın peşinde kasım aralık dönemi baya atraksiyonlu geçicek gibi f1 pilot borsasında
ferrari alonso-kubica peşinde
mclaren hamilton- raikkonen hayallerinde
reno ne halt edicek çok merak ediyorum :)

biz bu karambolden yarı performans bir massa bile kapsak süper olur, takım bence destekler güney amerika pazarı diye bakarak olaya, massayı sevmem ama epey faydası olur bence takıma onun yanına da kimi monte etsen iş yapar

1-) kubica-glock
2-) heidfeld-glock
3-) trulli-glock
4-) kubica-heidfeld

benim mantıklı tercihlerim bu yönde olur

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corolla 1.4 D4D Comfort
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ekim 04, 2009, 21:35:57 »
Ben kendimi bildim bileli Fin pilotları tutarım.Bir zamanlar Mika HAKİNNEN vardı Schumacher e rakip olarak onu tutardım.O gitti Mercedese Kimi RAIKKONEN geldi onu tutmaya başladım.Hatta Ferrariye geçti ona rağmen sempatim kaybolmadı.Şimdi hele TOYOTA ya gelirse ne Ferrari ne Mercedes tek favorim TOYOTA olur.İnşallah anlaşır :)
Amatörler ekipmanları için endişelenir, profesyoneller para için endişelenir, ustalar ışık hangi açıdan geliyor diye endişelenir.
http://www.resimupload.com/ds913095222_dscf0904.html

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ekim 04, 2009, 22:29:15 »
Ben kendimi bildim bileli Fin pilotları tutarım.Bir zamanlar Mika HAKİNNEN vardı Schumacher e rakip olarak onu tutardım.O gitti Mercedese Kimi RAIKKONEN geldi onu tutmaya başladım.Hatta Ferrariye geçti ona rağmen sempatim kaybolmadı.Şimdi hele TOYOTA ya gelirse ne Ferrari ne Mercedes tek favorim TOYOTA olur.İnşallah anlaşır :)

aynı düşüncedeymişiz aydın abi :D ah o Mika Hakkinen olacaktı aman aman.spa 2000'i dün gibi hatırlıyorum böyle bir geçiş yok.schumi'nin bir numaralı rakibi zamanında kendisi en çekindiğim rakip diyordu.emekli olunca kimi tek tesellimiz oldu.şimdi bizim için iyi bir fırsat.en sevdiğim pilot en çok sevdiğim araba markasına gelirse demeyin keyfimize ^^

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 32 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Ekim 04, 2009, 23:12:10 »
finlere lafı olanın dilini eşşek arısı soksun ama raikkonen f1'i bırakmaktan bahsediyor heyecanı ateşi çok az üstüne ferrari kokpitinden japon bilinmezine geçmesi ne mantıklı ne 2 tarafa da fayda sağlayabilir hareket olur. Bize takımı yürütücek, yüksek enerjili, pilotajı en az orta seviyede ve bunu sürekli verebilen bir pilot gerekli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 32 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Ekim 05, 2009, 18:18:14 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • www.toyan.com.tr
  • 6 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ekim 05, 2009, 18:21:14 »
Turilli bitti artık adam nerdeyse yok. Kubica bence iyi bir seçim olur. Timo ile güzel bir ekip olurlar umarım. Onlar gibi gençleri podyumda görmek istiyoruz...  :alkis:
Adama bitti dedim sanki beni duymuş gibi ikinci oldu ya  :D
Hi, I have come
TODAY TOMORROW TOYOTA