arkadaşlar aracımın km saati ve rakamlar çalışmıyor. ustaya götürdüm. söküp baktı göstergeler çalışıyor. fakat şanzıman üzerindeki elektronik bir okuyucu müşür gibi birşey var o arızalanmış dedi. ondan laızm nasıl bulabilirim temiz veya çıkma saygılar....
Parçanın tam adını, kodunu bence servisten tam net olarak öğrenin.
Aracınız nedir bana yazın ben size yardımcı olabilirim
araç 1993 corolla 1.6 gl at/ac otomatik şanzıman üzerinde elektronik km okuyucusu arızalı bu parça lazım
araç 1993 corolla 1.6 gl at/ac otomatik şanzıman üzerinde elektronik km okuyucusu arızalı bu parça lazım. huz kadanı ve numaralar atmıyor.
Bir istek için iki konu açmanıza gerek yok ki Muzaffer bey.Yardımcı olabilecek biri olsa zaten yardımcı olacaklar.Ayrıca yaşadığınız şehiri belirtmemişsiniz.Ona göre yardımcı olalım.Yada yaşadığınız memlekette yetkili servis yokmu?Onlarda size yardımcı olur.Hemde yetkili olarak
Sanzumanin kod adi ne Muzaffer?
Ona gore bakalim...
arkadaşlar yaşadığım yer adapazarı servise sordum 400 tl dedi yenisine ben daha çok çıkma dan yanayım ya çok pahalı.ayrıca şanzımanın kodunu bilmiyorum motor 1.6 gl karbüratörlü motor .ae101 geçiyor yani.ama bir kaç araştırmalarım sonucu kod dediğiniz şu galiba.. L4 1.6L 1.8L 3 spd FWR A131L......
önemli problem değil ben 50 tlye aldım parçacıdan
kardeş nerden aldın banada bulabilirmisin. bak telefonum 05322744821 bana çağrı at ben seni ararım yardımcı olursan sevinirim. ben buralarda bulamadım
teşekkür ederim ilginize bakayım bi buna ben
gösterilen ilgi için teşekkür ederim bir yerde şans eseri buldum 80 tl ye hallettik
merhaba corona kilometre okuyucu lazım otomatik