0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bekleyelimde görelim nasıl bir şeymiş.Acaba Nano teknoloji ürünü bir şeymi?
Oğuzhan bizim buralarda da var o adamlardan ne yazık ki , bize de lazım ::
Verdiğiniz linki açamadım, bu boyanın özelliği mi yoksa bir çeşit kaplama mı? Burada boyanın üzerine bir çeşit kaplama yapılıyor, bu kaplama en az 6 ay tam koruma sağlıyor. aracın çizilmesi neredeyse imkansız gibi oluyor. Ya da dışardan bakınca çizilmiş yerin üzerine biraz su dökerseniz, çizik gibi görünen yer normale dönüyor. Uygulama maliyeti aracın boyutuna göre değişmekle birlikte sedan araçlar için ortama 170 TL gibi bir rakam.Çizilmez boya uygulaması ise şu ana kadar pek başarılı değildi çünkü çizilmezliği sertliği arttırarak sağlıyorlardı bu ise boyanın esnekliğini yok edip, aracın üzerine bile yaslansanız eğer kaportada ufak bir esneme dahi boyanın çatlamasına sebep oluyordu.Bağlantıyı tekrar kontrol edebilir misiniz? yada sorun benim bilgisayarda mı?
Mehmet bey, link çalışıyor. Sizin bilgisayarınızda ya da bağlantınızda bir sorun olabilir. Ama zaten benim buraya aktardığımdan çok daha fazlası yazmıyor haberde. Olay boya koruma olayı değil. O zaten yapılan bir uygulama ki ben dahi yaptırdım. Bunda olay farklı. Özellik boyada. Sanırım nano teknoloji ile üretilen bir boya. Zaten henüz kullanıma başlamamışlar. Toyota, birkaç yıl içerisinde bu boyayı, tüm ürünlerinde ; özellikle Lüks sınıf temsilcisi Lexus'ta kullanmayı planlıyormuş. Yani birkaç yıl daha arabamızı bildik yöntemlerle korumaya devam etmek zorundayız.
güzel haberözellikle öğretmenler için:)geçen yıl eşimin aracına türkiye haritası çizmişlerdi
Valla güleyim mi , üzüleyim mi bilemedim bu yoruma... Trajikomik dedikleri böyle bişey işte!