0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar selam, Benzin yakıtlı 2. el 142 000 km de 1993 model xl sw araç aldım. Ön bilgi olarak yardımlarınızı bekliyorum.1- Araç teslim alırken rolantide normal çalışıyordu ist.dan gelirken yaklaşık 20 km yürüdükten sonra rolantide stop etmeye başladı 110 km geldim fakat yine sorun devam ediyor.2- Vites değiştirmek için de olsa rolantiye düşünce sürekli yağ lambası yanıyor (nedeni kalın yağ konulmus dedi satan kişi) 3- Arka bagaj kilitlenmiyor. nedeni farklı anahtar olabilirmi yada söksem tamiri mümkünmüdür? 4- Araçta bir tane alrm ledi var fakat kapılar tamamen manuel. Merkezi kilit sistemi takılabilirmi yada takılmış olabilirmi?5- Birkaç gün sonra yağ ve filitre değişimi yaptırıcam. km sine göre kaç numara ve hangi yağı önerirsiniz?6- Özellikle bakılması gereken yerler hakkında beni bilgilendirebilir misiniz. Yorumlarınız için şimdiden teşekürler.
1.3 motor sw yi çekiyor mu yav ?
Bendeki 2 yıldır beni Fethiyenin yakınlarından Afyona kadar çok rahat çekiyor. Birde memleket uzak gidince nevale getirmek lazım, e araçta SW bagaj geniş yani sen düşün. Çekmeyecek olsa adamlar yapmazdı değil mi
Bizimkide 1.3 motor lpgli.. Sw hali pek gitmez diye düşünmüştüm Çekiyorsa helal olsun valla Caponlara