0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hergün beylikdüzü- 4.levent arası gidip geliyorum ortalama 6,2 yakıyorum.yakıt sarfiyatı trafiğin durumuna hıızıma göre değişiyor.bazem 5,5 kadar düşebiliyor
Beylikdüzü 4. levent arası kaç km oluyor? Ayda yaklaşık ne kadar benzin gidiyor? Beylikdüzü taraflarına taşınma planım var da yol masrafı ne kadar artar hesabını yapmaya çalışıyorum. Şehirmerkezinde daracık sokaklarda kötü dandik apartmanlarda abartı pahalı kiralar vermektense Beylikdüzü tarafında otoparkı da olan bir siteye taşınayım kiradan arta kalan parayı da benzin parası yaparım her gün yol gitmeye değer diye hesap yapma aşamasındayım. Şehre uzak ama en azından hafta sonları ve akşamları kafa dinlenecek sakin güzel yerlermiş oraları.
Bugün taze ölçüm. Sabah 5 te Tokat/Turhal istikameti yola çıktım. Depoyu tam doldurdum tabanca atana kadar. Samsuna döndüm 450km. Yakıt göstergemde 4 çizgi var. 4 Çizgiye düştüğünde km sayacı sıfırlamıştım tam 401km yapmıştı. Bu ölçüm yaklaşık olarak 100 km şehir içi 300 km şehir dışı. Hız 90-100 kmh sabit. Araç 2001 Yaris 1.3 VVTi Linea Luna. Umarım foruma yeni katılan yakıt problemi olduğunu düşünen arkadaşlara yardımcı olur.