0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Biz farlara takamıyoruz, adamlar sislere bile xenon takmışlar. Helal olsun Tufan bey.
Xenon karakterli beyaz ampul tak Osman hocam
Senin sisi bilmem ama Passat'ın sislerde durum ondan ibaretti Bütçe önemli elbette.Zaten öyle bir kısıtlama olmasaydı senin sislerinde beyaz yanacağından eminim.Bellimi olur Made in Osman üretimi bir şeyler bile yaparsın.Elektronik bilgine hayranım,yaparsında.Hiçte şaşırmam
Şu Made in Osman işine girelim ya.LED sis falan yapalım Forumdan isteyen olur.Önce çevremize pazarlayalım sonra da dışa açılırız
arkadaşlar fikir güzel ama yapmayın bence, sislerde xenon ampul kullanmak bildiğim kadarıylada yasak, sebeplerine gelince;1.Yağışlı havalarda (ki zaten yakmamanız lazım) karşıdan gelenin görüşünü olumsuz yönde etkiliyor,2.Xenon farların ışığı Xenon ampul için dizayn edilmeyen bu sislerin içine takıldığında sis farları tam olarak görevlerini yerine getiremeyebilir;3.Xenon far kullanılan farlarda sistemi far yıkayıcı düzenek olmadığı zaman kötü hava koşullarında en ufak bir kirlenme ile farlar etkisini kolaylıkla kaybetmekte ve kazalara neden olabilmektedir.yoğunluklu olarak E30 ve E36 kasa tabir edilen BMW marka araçlarda yapılan bu tarz modifikasyonlar bence Toyotalarımıza yakışmamakta, yatığınız modifikasyon işleminin görsellik yanında emniyet ve geri dönülebilirlik ilkelerini de barındırmasını öneririm
Osman bey sislerin fiyatı 75 değil 90 TL'miş Diğer konuda da belirtim zaten Herkes xenn olan farlarda far yıkamadan bahsediyor ama sattığım A4'te neden far yıkama yoktu.Biri bana bunun cevabını versin artık Bu nasıl mecburiyetmiş anlamadım gitti
arkadaşımda opel vectra var 2008 model orjonalınde far yıkama falan yok. ama xenon far var arabada. eger bu zorunluysa neden yenı uretılen arabalarda yok bu sıstem...