0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sanırım sürekli gazda kullanmanın verdiği kâr, geri gitti bu şekilde
Gerekmedikçe kesiciye sokmazsın bir daha
la olum kesiciden öncede zaten araba salaklaşmıştı
Kesici üstüne cila olmuştur Serdar Ama performansı eskisine göre farkeder baya
sıralı sisteminin olmaması ve gazda arac azda olsa sıkıştırlmamalıymış bunu öğrendim.
Geçmiş&hayırlı olsun Dear Serdar Lpgdeyken yüklenme fazla aman
sıralı sistemde kaç devire kadar sıkıştırmak caizmiş? arada 5.000 devir görsek sıkıntı olmaz sanırım bende sıralı sistem var ve her 300 km lik gaz kullanımının yanında, 10-15 km de benzinde mutlaka kullanıyorum. ki zaten araç çalışırken benzinde çalışarak başlıyor.neyse, 1,100 liraya yine iyi kurtarmışsınız, hemde bütün bakımlar yapılmış. yeni efsanen hayırlı uğurlu olsun Serdarım
Konu her nekadar çok eski olsa ve benim aracımda 2006 model olsada aynı sorunlar bende de mevcut, araba 100'ü zar zır geçiyor geçmesine ama öyle böyle bir motor sesi ile değil, ha patladı ha patlayacak havasında. Zaten rampalarda dua ede ede çıkıyorum, arabaya binbir minnetle rampaları çıkmasını sağlıyorum, belki abartıyorsun diyenler olacaktır ancak arabanın içerisinde 4 kişi dik bir rampada 1. vites ile çıktım, gitmedi araba. Neyse efendim geçen aylarda aracımı servise götürdüm, şuan eski dost kampanyası var bizim araçlar için, işçilikte %20 parçalarda %30 indirim kampanyası, subap değişimi, conta, yağ vs 3.500 TL fiyat çıkardılar, teşekkür edip ayrıldım, birkaç gün önce sanayi ye gittim artık biran önce yapılması lazım çünkü sürekli stop ediyor aracım, istisnasız her ışıkta durduğumda ve rolantide çalışırken stop ediyor, rolantide devir saati meksika dalgası gibi, sanayideki usta kompresyon testi yaptı gözümün önünde, (serviste ne yapıldı ne edildi göremiyoruz tabi) 2. 3. ve 4. subaplar bitmiş, subap değişecek dedi, 900 TL fiyat istedi, abi takacağın parçalar nasıl dedim, subapların yan sanayisi yok zaten orjinal parça dedi, servisin sadece diğerleri hariç subaplar için verdiği fiyat 1200 felan, conta takımını felan saymıyorum, kafamda deli sorularla ayrıldım sanayiden, aracımı sanayide yaptırırsam nasıl parça kullanacak usta, conta ve subap takımı 1500 TL iken bu adam işçilik dahil nasıl 900 TL ister anlamak mümkün değil.Son sözüm servislere, insan gibi işçilik fiyatı isteyin de gelip servislerde yaptıralım araçlarımızı, 2000 TL parça , 1500 TL işçilik olurmu en insaf
Talha bey, geçmiş olsun.Size yapacağiniz şeyi söyleyeyim, yapip yapmamak size kalmiş.2014 yilinde ben de aracima komple motor yaptirdim. Bu süreçte ustayi hiç bir şekilde parça işine bulaştirmadan herşeyi ben tedarik ettim, uta şunu şunu al dedi ve olay bitti. Şu bir gerçek, usta kar etmeyeceği şey için gidip de elalemin parçasının peşinden koşmaz, ilgilenmez.Ustaniz size tedarik edilecek parçalarin listesini çıkartsın, siz de forumumuzun yedek parça duayeni Ufuk Sönmez abimizden parçalarin tedariğini yapın.Ayriyetten yarim motor için de vereceğiniz işçilik en fazla 1.000,00 TL olsun. Ben 1.000,00 TL'ye komple motor toplattim, şimdi yarim motor için mi 1.500,00 TL istiyorlar ? NOT: Klavyemin bazi tuşlari basmiyor, yazim yanlışları için kusura bakmayın.