0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kuşa yazık olmuş Arabasının üzerine aşırı titreme temalı reklamlar insanlara itici gelebiliyor ve bazen ters etki yaratabiliyor. Mesela bu reklamın hayvanseverlerden çok tepki aldığına eminim. Vakti zamanında da bir Yaris reklamı vardı, mutlaka hatırlayan arkadaşlar vardır. Cam silicisi eleman aşağı düşmemek için pencerenin pervazlarına tutunmuştur. Bunu gören komşu bayan hiç tereddüt etmeden aşağı koşar. Herkes kadının adamı kurtarmak için bir şeyler yapmasını beklerken o, adamın tam altında park halinde duran Yaris'ine biner ver yerini değiştirir "Yaris'i olan anlar" temalı reklam sanal alemde "Yaris'i olan insanlıktan çıkar" diye bayağı bir geyik konusu olmuştu
daha önce de görmüştüm, paylaşım için teşekkürler...
Bir arada Honda HRV nin böyle bir vidyosu vardı HRV bal köpüğü renginde biyerlerde park halinde gece vakti arka sağ lastiğinin yanına bir köpek yanaşıp lastiği kokluyordu sonrada tabiki malum lastiğe işiyordu HRV de lastiğini yana doğru çevirip köpeğe bitane patlatıyordu Buldum Vidyoyu //www.youtube.com/watch?v=HtQBE4TPtlM
Bence Subaru reklamı içlerinde en güzel olanı (WRX farkı )http://www.zaplat.com/v/NzU5MjA=
Uyuz oldum bu reklama.Güvercine yazık Her ne kadar olay sanal olsada gıcık oldum.Hayır araba,araba olsa gam yemeyeceğim yine.Altı üstü bir Ford yahu