Güle güle kullan muhteşem olmuş. Ama nedense şahsi görüşüm bu araçlarda orjinal stopların daha çok yakıştığını düşünüyorum.
maşallah çok yakışmış acaba maliyeti ne oldu stoplar dahil
250 angellar+5 siyah boya 75 stoplar+5 siyah boya içini siyah zeminli yaptım hepsi bu salih abi
Hayırlı olsun Ahmet, güzel günlerde kullan

Bu arada o TRD logosunu japonla takviye et, kendi yapışkanı zayıf olduğu için zamanla kabarabiliyo
İyi günlerde kullan çok güzel olmuş maşallah...Xli kardeşimsiniz size bir tavsiyede benden,kabul ederseniz ve zevkinize hitap ederse tampon ve çamurluk sinyallerini şeffaf yapmanızı öneririm...
hayırlı olsun öncelikle, güle güle kullanın. iki farında yerleşiminde sorun var ancak, sizmi taktınız yoksa bi ustamı taktı ? iki fardada sinyalle birleştiği yerler daha yukarıda orta uçlar ise çok aşağı düşük
Yerleşim konusunda biraz sıkıntı var ama gayat hoş güle gülekullan
güzel gözüküyor güle güle kullanın.
herkese iyi dilekleri için çok teşekkürler evet kendim taktığım için biraz dengesizlik var biliyorum hiç gözünüzden kaçmıyo valla

en kısa zamanda ince ayar yapılacaktır müsteri olun çamurluk ve tampon sinyalleride şeffaf olucak bende katılıyorum
Güle güle kullanın.Yalnız çelik jant takmayacaksan jant kapaklarını değiştirmeni tavsiye ederim. Orjinalı daha güzel bence.
Ahmet kardeş güzel olmuş güle güle kullan
sağlıkla kulllanın, güzel olmuş...
Ahmet hocam, resimlerin boyutları çok yüksek, daha küçük boyutlu olarak ekleyebilir misin?
hayırlı olsun güle güle kullan
güzel olmuş eline sağlıkta eksozt nikelajı biras büyük kalmış bence daha küçük hoş bişey olsa tam olurdu kanımca..