0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tesekkürler. Bu forumun sanirim 4 veya 5'inci versiyonu. Bir ara birkac üye siteyi hack etmeye calisti. Veritabaninda problem oldu vs vs. Bu yeni yazilima gectik.Alper'in bu versiyonda cok emegi var. Burdan kendisine tekrardan tesekkür ediyorum.
Engin bey, kendi adıma bir üye olarak forumumuz hakkındaki düşünceleriniz için çok teşekkür ederim.. Ama lütfen yazılarınızda imla kurallarına biraz daha özen gösterirseniz forumun bütünlüğünü ve düzenini korumak adına bizleri daha çok sevindirirsiniz.Saygılar...
Bende bir adminim ve bir admin gözüyle bu siteyi inceledim. Siteyi mükemmel yapmışsınız. Ne gereksiz bölümler ne de fazla bölümler var. Site renk uyumu ile gözü okşuyor. Forum seviyeli ve kaliteli. Burada olmaktan da memnunum. Mesaj yazma kolaylığı ve özel mesaj butonları ile her şey yerinde ve kusursuz. Siteyi dizayn eden ve emek veren arkadaşları buradan tebrik ediyorum. Tabii bir site nekadar güzel olursa olsun o siteyi güzel kılan özellik üyelerinin seviyeli ve çok olmasıdır. Zaten bu özellikle fazlasıyla var. Darısı benim sitenin başına.
tct li olmak hakikaten ayrıcalıkmış ya baksana. buarada engin bey sizin site hangisi?
Ben sizin için düzelttim bakınız. Amacım sizi kırmak değil, burada bu tür kurallara da çok özen gösteririz onun için.Sağlıcakla kalınız.
ya sinan kardeş sorması ayıp değilse senin yıldızların niye siyah diye sorabilirmiyim?