Gönderen Konu: AMWAY ARABA CİLASI TESTİ (TWİNGO )  (Okunma sayısı 7201 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
AMWAY ARABA CİLASI TESTİ (TWİNGO )
« : Eylül 28, 2009, 00:43:30 »

bu konuyu toyota severler içinde paylaşmak istedim .hatta izmirli dostlarlada beraber uygulayabiliriz . ben sık sık bu uygulamayı yaparım .işte açıklama ve ayrıntılar .....

http://renaultyardim.com/otosmf/index.php?topic=649.new#new
araç bakım ürünleri hakkında her şey ....

http://www.turkiyeotoforum.com/tr/index.php?board=12.0

Toyota Club Türkiye

AMWAY ARABA CİLASI TESTİ (TWİNGO )
« : Eylül 28, 2009, 00:43:30 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: AMWAY ARABA CİLASI TESTİ (TWİNGO )
« Yanıtla #1 : Eylül 28, 2009, 12:57:16 »
ben geçen haftaya kadar 2 yıldır synpol kullanıyordum, teflonlu bir cilaydı çok çok memnundum ama bitti ve yenisini bulamadım bir daha, ilk şişeyi izmir fuardan almıştım ikinciyi kipadan sonra bulamadımbir daha, geçenlerde turtle wax marka likit cila aldım,çok daha detaylı bir işçilik gerekiyor üstünde yazılana göre, önce uygulama süngeriyle cilayı yedirmek sonra mikrofiber bez ile fazla cilayı alıp üstüne de temiz bir mikrofiber bez ile bastırarak parlatılması gerekiyormuş, carnabua özlüymüş ve sıcak yüzeye hatta direk güneş ışığı altında bile uygulanabiliyormuş, çok ilgimi çekti ürün, sanırım bugün yarın yaparım onu ben
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #2 : Eylül 28, 2009, 13:31:51 »
izmirde oturuyorsan beraber yapalım istersen türkay kardeş

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #3 : Eylül 28, 2009, 13:33:56 »
aslında izmirde oturuyorum güzelbahçede ama öğrenciyim ankarada, şu an ankaradayım yani :( 5 civarı gidip yıkatcam arabayı, sonra da cilayla saldırırım araca tertemiz yapana kadar uğraşırım :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #4 : Eylül 28, 2009, 19:07:10 »
aslında izmirde oturuyorum güzelbahçede ama öğrenciyim ankarada, şu an ankaradayım yani :( 5 civarı gidip yıkatcam arabayı, sonra da cilayla saldırırım araca tertemiz yapana kadar uğraşırım :)

fotoları bekleriz türkay hocam  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #5 : Eylül 29, 2009, 00:22:31 »
gitmedim engin abi, yarın da ders programım yoğun yine yattı benim cila işi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #6 : Eylül 29, 2009, 00:29:51 »
gitmedim engin abi, yarın da ders programım yoğun yine yattı benim cila işi :)

kısmet türkay .sağlık olsun  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Eylül 29, 2009, 22:35:03 »
Türkay ben Turtelwax ın nano cilası var onu atmıştım arabaya baya güzel oldu tavsiye ederim gerçi biraz pahalı ama 30 lira civarıydı yaz başı. 1 corolla 1 civic bir tanede fabia ya uyguladık daha bitmedi :D