Gönderen Konu: Bor Power Söylentisi  (Okunma sayısı 1986 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2.0 GLİ 16V, ZAVOLİ PAN EVO...
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • 3 kere teşekkür etti
Bor Power Söylentisi
« : Eylül 27, 2009, 19:11:45 »
Geçen gün Tgrt nin reklamlarında Bor Power adlı ve %100 türk teknolojisi kullanılaraküretildiği idaa edilen bir yağ katkısı tanıtılıyordu. Dünyanın ilk nano yağlayıcısı sloganıyla tanıtılan bu ürünün araçlarda %12 lere varan performans artışı, %10 luk bir yakıt tasarrufu motor ömrünü %7 ila %10 arasında uzattığı ve yağ ömrünü 2 katına çıkardığı ekranda yapılan araç test ölçümlerinde açığa çıkıyordu. Ayrıca Almanya 'da bulunan teknoloji müzesine de ürünün sergilendiği ve Almanya meclisinde ürünün tüm almanyada kullanılmasının zorunlu hale gelmesi için bir yasa önerisinin mecliste görüşüldüğü açıklandı.Daha önemlisi de dönemin enerji bakanı hilmi güler ile yapılan röportajda ürünün bu özelliklerini o da onaylıyor ve ilerki yıllarda türkiyede de böyle bir yasanın gündeme gelebileceğini söylüyordu.Bunlar bana gayet etkileyici geldi hiç de ucuz bir pazarlama reklamı gibi gelmedi. Bu ürünü kullanan arkadaşlar var mı? Acaba bu etkileri doğru mudur? Eğer öyleyse bu ürünü herkes kullanmalı...
"Karanlıktan korkan çocukları çok kolay affedebiliriz, asıl trajedi yetişkinlerin aydınlıktan korkmasıdır" (EFLATUN)

Toyota Club Türkiye

Bor Power Söylentisi
« : Eylül 27, 2009, 19:11:45 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TODAY TOMORROW TOYOTA
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '95
  • 10 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
Ynt: Bor Power Söylentisi
« Yanıtla #1 : Eylül 27, 2009, 19:19:53 »
Mustafa kardeş ben önceki 1999 şahin 1.6 ie aracımdada kullandım şimdiki 1995 xei corollamda da kullandım kısaca söylemek gerekirse faydasını gördüm zararını görmedim
1995  Corolla  1.6 16v  114 hp  xei  a/c  zavoli sıralı lpg    ~ N A M-I   D İ Ğ E R   E F S A N E ~

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Eylül 27, 2009, 19:23:09 »
peki gördüğün faydalar bu anlatılanlar kadar abartılı mı? Ya da şöyle söyleyim şimdiye kadar ne gibi faydalarını gördün.
"Karanlıktan korkan çocukları çok kolay affedebiliriz, asıl trajedi yetişkinlerin aydınlıktan korkmasıdır" (EFLATUN)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.kayabuyukcelen.com.tr
  • Araç: Başka Toyota Modeli
  • Kan Grubu: B-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Eylül 27, 2009, 19:28:32 »
Ben önceki aracımda motor silk kullanmıştım. Faydasını görmedim. Motor daha gürültülü çalışmaya başlamıştı sadece. Bol bol huzursuz olmuştum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Eylül 27, 2009, 19:35:07 »
Belki bu Bor power sizin kullandığınız üründen daha farklıdır kaya bey bi denemek lazım derim tabi burada arkadaşların yapacağı yorumlar da çok önemli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TODAY TOMORROW TOYOTA
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '95
  • 10 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Eylül 27, 2009, 20:01:36 »
Mustafa bey pardon önceki şahinde bormax kullandım yakıtta azalma motorun biraz daha sessiz çalışması ve performansta artış görmüştüm
şahinde tempra tek noktadan enjeksiyon sistemi vardı ve normal lpg takılıydı şehir içi 166 krş yaktım...

şimdiki aracımda ise 1995 corolla xei benzinli 100000 km bakımdan sonra borpower döktürdüm aracı alalı 3 hafta felan oldu ama birşey söyleyemiyecem nedeni ise ilk defa coralla kullanıyorum eski toyota kullanıcıları cevaplarsa daha sağlıklı olur ben cevaplarsam şahinden sonra bu coralla bana ipini koparmaya hazır azgın bir boğa gibi geliyor lpg de yok yakıtı ideal geldi bana o yüzden lpg taktırmayacam

aşağıda iki link veriyorum bi göz at istersen biri bormax diğeri borpower
http://www.bormax.com.tr/

http://www.nnt.com.tr/
1995  Corolla  1.6 16v  114 hp  xei  a/c  zavoli sıralı lpg    ~ N A M-I   D İ Ğ E R   E F S A N E ~

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.kayabuyukcelen.com.tr
  • Araç: Başka Toyota Modeli
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #6 : Eylül 27, 2009, 20:24:45 »
Belki bu Bor power sizin kullandığınız üründen daha farklıdır kaya bey bi denemek lazım derim tabi burada arkadaşların yapacağı yorumlar da çok önemli

Ben pek taraftar değilim katkılara :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Her zaman kalbimizde yaşayacaksın...
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Eylül 27, 2009, 20:31:58 »
bow powerin bizde katkısını gördük yakıt tasarrıfu konusunda.performansta bir nebze iyileşti diyebiliriz.youtubede vb sitelerde 9 bg veriyor diyorlar ama dyno üstüne çıkmadan kesin konuşmak oldukça güç.yakıt tasarrufu sağladığı ve motorun sessiz çalıştığını söyleyebilirim
Ince Bir Zevk ve Çevikliğin Zekice Birleşimi > Toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Eylül 27, 2009, 22:13:24 »
Arkadaşlar dün İvedik sanayisindeydim. Eniştemin arabasında sorun vardı onu yaptırmak için gittik. Ben ordayken Honda Accord geldi güncel kasanın bir eskisi 2,4 motor var sahibi de çok beyefendi biriydi ve sohbete başşladık. Derken konu bu katkılara geldi. Kendisinin Borpower kullandığını ve memnun olduğunu tavsiye ettiğini söyledi. Yakıtta öyle büyük bir tasarruf olmaz diyor. %2-3 civarı olur dedi. Ses gerçekten azalıyor motor daha iyi çalışıyor bir zararı yok şimdilik dedi. 3 yağ değişiminde bir tane ekliyorum dedi. Aklıma da yattı ben de düşünüyorum borpoweri. Ama şunu söyleyim motorsilk pek tavsiye etmedi bir tamirci arkadaş.
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #9 : Eylül 27, 2009, 22:20:51 »
ben de 100.000km bakımında koydum borpower, bekir arkadaşımız da yanımdaydı (yanlış hatırlamıyorsam :) ) motorun yavaşça sessizleşmesine ikimiz de tanık olduk, performansta çok küçük bir artış oldu yakıtta da biraz düşüş oldu..ben şahsen çok çok memnun kaldım, ama araç ilk kez yağ eksiltti herkes normal bu kadar eksiltme diyor (250ml kadar) ama ben daha önce hiç eksilttiğini görmedim, o yüzden çok garipsedim bu durumu, bir sonraki yağ değişiminde yine eklemeyi düşünüyorum ben sevdim bu ürünü yani ;) beygir kazandırdığını hiç ama hiç sanmıyorum, ama dynoya çıkmak çok istiyorum bu aralar, bir gün muhakkak çıkcam sadece gidip paramı ona verecek bir ruh haline ihtiyacım var :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Eylül 27, 2009, 22:25:09 »
Arkadaşlar, konu açmadan önce lütfen arama yapalım: