Gönderen Konu: Arzularınız, Unuttuklarınız  (Okunma sayısı 2140 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Arzularınız, Unuttuklarınız
« : Eylül 26, 2009, 22:51:48 »
  Selam.
 Hepimiz psikolojik, ruhani varlıklarızda sonuçta taşıdığımız maddi bedenin yanında ve hepimiz zamanında çocuktuk, ergendik ve genç olduk. Tabi hala genç olanlar var aramızda. :) Peki çocukluğunuzda ya da gençliğinizde neleri haya ederdiniz? Örneğin büyüyünce ne olmak isterdiniz? Şimdi çocuğu olan arkadaşlar bu günleri o zamanlar nasıl düşünürdü? Olmak istedikleri yerlerdeler mi? Hayatımda şunuda yapmak isterim, ahtim dediğiniz neler var? Çok duygulu bir anınınız. Hani o an hiç geçmesin ya da bu an nasıl geçecek dediğiniz anlar. Size yüzyıl gibi ya da saniye gibi gelen anlar. Oysa üzerinden belkide yıllar geçti.
 Bunları kendiniz bir sorun ve bir süre düşünün. Eminim unuttuğunuz ancak düşüncelerinizin derinliklerinde kalmış eski hayalleriniz mevcuttur.  Güzel anlarınız, geçmişte kalmış ve size acı vermiş anlarınız bile belki artık hoş bir anı olmuştur sadece. Biraz durun ve hatırlamaya çalışın.

Not:Aşırı felsefik ve düşüncesel oldu ise kusur bakmayın. :) Bu konudaki hiç bir paylaşımda yargılanamaz. Amaç sadece beynimizin köşesine ittiğimiz anları, hayalleri bir an olsun hatırlamak ve tebessüm etmektir.

Toyota Club Türkiye

Arzularınız, Unuttuklarınız
« : Eylül 26, 2009, 22:51:48 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Ynt: Arzularınız, Unuttuklarınız
« Yanıtla #1 : Eylül 26, 2009, 22:59:07 »
     Çoçukluktan henüz pek kurtulmuş sayılmasamda fizik ve yaş olarak o günleri geçtim sanırım... İlginçti içimde bir öğretmen olma isteği vardı ve hep hayalim ilk gün okula şekil bir araba ile yada bir yamaha r1 ile gitmeyi isterdim çoçukluk işte ::) sanırım buna herzamankinden daha yakınım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #2 : Eylül 26, 2009, 23:01:34 »
  :) Güzelmiş. İnşallah gerçekleşir. Yüzünde de o gün hoş bir gülümseme olur kimsenin anlayamadığı. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Eylül 26, 2009, 23:01:47 »
Büyüyünce kepçe operatörü olmak isterdim :) henüz büyüyüp büyümediğimide kestiremedim zaten :)

İlkokuldayken cuma günleri hiç bitsin istemezdim öğretmenler son saati hep serbest bırakılardı okulun bahçesinde gezmek çok zevkli olurdu.Yazıyı okuyunca gözümde canlanan ilk şey bu oldu.
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Eylül 26, 2009, 23:22:44 »
Nedendir bilmem küçükken kukla oynatıcısı olmak istiyordum:)))))) Hayal gücüm o zaman da genişmiş:)))) Sonuç: Kukla oynatıcısı olmak isteyen, ODTÜ Şehir Planlama okuyan, medikal sektör çalışanı bir yaratık çıktı ortaya:)))))))))))

ODTÜ 2.sınıfta hastalık derecesinde platonik bir aşkım vardı. 100 mt yaklaşamıyordum kıza heyecandan. Mimarlık balosunda kız gelip bana yazıldı:))))))) O an hiç geçmesin istemiştim:)))))))) Meğer kız beni feci cool sanıyormuş, artistlikten yanına yaklaşmıyormuşum felan:)))) Tabi kız bana yazdıktan yaklaşık 20 dk sonra sarhoş olup kustum...:))))

Arabalar konusunda halen çok hayalim var ama para yetmez. Aslında saçma sapan Ferrari falan gibi hayaller değil, ulaşılabilir ama zor yine de. Mesela halen bir A1 Anadol toplamak isterim, halen bir 72-73 Renault 12 alıp Gordini gibi tamponsuz Hella sislerle falan toplamak isterim. Vs vs vs...
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • sen dost olursan sayısız dost görürsün(hz.mevlana)
« Yanıtla #5 : Eylül 26, 2009, 23:32:27 »
çocuk'ken en büyük hayalim futbolcu olmaktı beşiktaşlı olduğum için herhalde sergen yalçın,ertuğrul sağlam,mehmet özdilek (şifo mehmet)gibi futbolcuların hayranıydım.hatta konyaspor'un minik yıldızlar grubun'da2 yıl futbol oynamıştım(1995-1996) baya bi ilgim vardı ama nasipte yokmuş eeee gel zaman git zaman yaş oldu yirmi beş futbolcu olamadım ama rot balanscı oldum. :D olsun canım oda yeter topluma faydalı olalım da ne olursak olalım futbolcu,rot balanscı,doktor,amir,memur fark etmez saygılarla...... :D :D :D
96 corolla 1.6 16valve GLİ a/c(beyaz güvercin)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • DEPREMDE ŞEHİT OLAN MESLEKTAŞLARIMA AÐLIYORUM...
  • 13 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Eylül 27, 2009, 02:32:37 »
Hep ünlü bir futbolcu olmak istemişimdir... Önce Fener, sonra Real Madrid... En fazla Milli olan, en fazla gol atan falan filan... Yaş geçti tabiki de halı saha da top oynarken bazen Messi olurum, bazen Ronaldo... Tabii sonuç hüsran... Ne yapayım, Yaradan ne kadar yetenek varsa onlara vermiş... :)
2013 TOYOTA COROLLA D4D ADVANCE MANUEL
İNCİ BEYAZI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Eylül 27, 2009, 02:44:19 »
 Küçükken hep kargo uçağı pilotu olmak istemiştim, jetlere karşı ilgim yoktu hiç :) hatta bu yüzden askeri lise sınavlarına bile hazırlanmıştım, okuldaki bir hocamın ısrarı üzerine sınavlara girmemiştim. Hala koca koca kargo uçaklarını görünce o günler aklıma geliyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Eylül 27, 2009, 10:29:17 »
ben inşaat mühendisi olmak istemiştim lise hazırlıkta ve lise1 de, lise1de fiziği veremeyip TM seçmek zorunda kalınca yıkılmıştım, ondan önce de pilot olmak istiyordum, askeri lise sınavlarına girdim tabi, kara ve deniz tuttu hava tutmamıştı, o zaman da üzülmüştüm, 3 puanla kaçmıştı hava..gerçi iyi ki hava tutmadı, 1.90 boy üstündekileri yerde çalıştırıyorlar pilot olamıyorlar, boyum 1.92 oldu..öyle işte ama hala pilotluk kalmıştır içimde, jet falan, akrobasi de olur
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Eylül 27, 2009, 10:32:05 »
Ben hep Bilgisayarla ilgili bi bolum okumak istemişimdir oda oldu :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #10 : Eylül 27, 2009, 10:36:15 »
Ben hep Bilgisayarla ilgili bi bolum okumak istemişimdir oda oldu :D
CTIS de misin? :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Eylül 27, 2009, 10:38:06 »
Evet :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #12 : Eylül 27, 2009, 10:58:17 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Eylül 27, 2009, 11:02:53 »
Sağolasın senin bölüm neydi ??

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #14 : Eylül 27, 2009, 11:04:40 »
  Ben büyük bir uzay gemisi ile değişik galaksileri keşfetmeyi isterdim küçüklüğümde. Ayrıca uçuk bir konserde vermek isterdim. :)
  :dans2:

Çok değişik özellikleri olan ve tamamen kendimin tasarladığı bir araç yapmak isterdim. Nükleeer enerji kullanacak. :) Karada, suda ve suyun derinliklerinde gidebilecek. Hatta biraz havalanabilir bile.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #15 : Eylül 27, 2009, 12:03:05 »
Sağolasın senin bölüm neydi ??
iktisattayım, bir de 72. yurttayım, araba hep yurdun önünde (tabi gezmiyorsam :P )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Eylül 27, 2009, 15:57:44 »
Artık bi bilkent buluşması yapsak :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #17 : Eylül 27, 2009, 16:05:37 »
varım ya, alper de bilkentli, ufak bir buluşma yapalım :) işletme binasının ordaki otoparkta buluşup birşeyler yapmaya gidilebilir :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Eylül 27, 2009, 19:02:53 »
1- Bir araba firmasinda gelistirme departmaninda calismak benim istegim. Makina mühendisi olmak istiyordum. Sonra vazgectim. Belli olmaz, belki o tip bir is bulabilirim.

2- Kendi firmami kurup araba üretmek istiyorum.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Eylül 27, 2009, 19:43:10 »
varım ya, alper de bilkentli, ufak bir buluşma yapalım :) işletme binasının ordaki otoparkta buluşup birşeyler yapmaya gidilebilir :)
Oooo Bilkente bende gelirim:))))))
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı