0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Osman abi iyi güzelde dikiz aynasının görüş alanını %100 kapatmış bence o yer hiç uygun değil, iki koltuk arasına monte etsen daha doğru olurdu bence, yada koltuk kafalıklarından birinin arkasına
Osman abi eline sağlık güzel iş çıkmış ortaya tebrikler
vay be gayet değişik bir çalışma ellerinize sağlık ,güneşliğe sevdiklerin resimlerini koyma geleneğinin teknolojik hali olabilir bu:)
Ben yaklaşık 6 ay kadar önce bu cihazı bağladım bir kaç gün kullandım ama o kadar kullanışlı gelmedi ve çıkardım. Hatta sesini teybin aux tan girip sisteme vermiştim, Film felan sinema keyfi gibi oluyordu ama montaj edecek yerin güzel ayarlanması ve sağlam olması lazım. Orta konsoldaki boş yer çok şık olmuştu ama vidalamamıştım ben. Sizin montaj güzel ama aynayı kapatması iyi değil. Birde cihaz ısınma yapıyor dikkat edin. iyi çalışmalar...
Osman hocam, emeğine sağlık, çok güzel bir çalışma olmuş
Ders gibi bir örnek çalışma bence. Eminim bir çok fikir verecektir bu çalışma.
Güle güle kullan...
cidden süper olmuş banada böyle bişey lazım
Böyle daha iyi olmuş osman abi, ama araç kullanırken parça değişmeye felan kalkma dikkat et lütfen!
Malzemeyi hazırla başkan. Yaparız bir hafta sonu. Bu işi yaparken fotoğraf makinasının pilleri bitikti onun için yapım aşamasını çekemedim.