0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gündüz kısa farları açınca gösterge ışığı sönükleşiyor, haliyle görmek zorlaşıyor. Gösterge ışığı nasıl ayarlanır? Aslında bu sönükleşme hava kararınca iyi oluyor, karanlıkta gösterge ışığı göz almıyor. Bu ayar işi kolay birşeyse gündüz parlak kullanırım gece de parlaklığı azaltırım diye düşünüyorum. Keşke gösterge ışığı basit bir ışık sensörüyle kendi kendine ayarlansa.
digital göstergenin altında iki düğme var.soldaki km sıfırlama ve değiştirme için sağdaki düğmeye gündüz farları yakınca basarsanız daha canlı yanacaktır.
+1Ben aracı yeni aldığımda uzun zamandır Corolla kullanan bir arkadaşımla dertleşmiştik bu konuda, sonradan bu forumdan öğrenmiştim sebebini. Aslında optitron panel aydınlatma şiddeti için farlar açık ve farklar kapalı olarak iki farklı değer saklıyor aracımız. Farlar açıkken değiştirdiğiniz değer farlar kapalı iken geçerli değil yani. Her ikisi için de ayrı ayarlar yapabilmek bir artı :-)
Bunu bende diyecektim ama Timuçin abi biliyordur diye söyleyemedim utandım söylemeye