0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tercihim kesinlikle dizel.Benzinli arac şöförleri depoda 500 km civarı yapıyoruz diyorlar bense cok şükür 750 nin altına düşmüyorum.Fark apaçık ortada değilmi?Ses konusunda bizim d4d ler cok iyi.Özellikle de 2000-3000 devir arasında ara hızlanmanın farkını yaşamak ayrı bir zevk.Gidiş geliş yolda neredeyse tüm benzinli araclar vites düşürür aracı öndekini geçmek için.Dizelde cok ta sıkıntı olmuyor.Yağını zamanında değiştirip,mazotu bitirmeyip,soğuk motora yüklenmediğiniz sürece arızada yapmaz.KEsinlikle dizel diyorum
Hasan bey lpg dolum ağzı nereye montaj ediliyor farklı bir yere mi uygulama yapılıyor?
Yılda 20.000 km'nin altına dizel tavsiye edilmiyor. Ben bu km'nin üstünde yol yaptığım için Dizel aldım iyiki dizel almışım.
Dizel bir araç alırken lütfen aynı aracın benzinlisiyle karşılaştırma yoluna gitmeyin. Yok "şu kadar da çıkarırım parasını" falan diye. Aynı model, aynı donanım olsa bile ikisi de apayrı araçlar. Bir dizel motorun çekişiyle (özellikle düşük devirlerde), hızlanmasıyla, benzinli motoru bir tutmayın. Dizel sürmek ayrı bir keyiftir.
Dünya nasıl da değişiyor:))))))Şu lafı 1980'de etseniz sizi tımarhaneye kapatırlardı muhtemelen:)))))) Tamamen katılıyorum dediklerinize bu arada
?? Dizeller eskisi kadar kötü değil ama benzinlilerden daha mı hızlı araçlar oldular gerçekten??2003- 2009 Avensis2.0 Benzili : 0-100 9.1 sn, 144 beygir2.0 Dizel : 0-100 11 sn , 114 beygirYüksek hacim dizelde hala gerekiyor.Bi de hiç dizel yarış arabası veya uçak yok ortada.. ??