Gönderen Konu: ALMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM 3 COROLLA  (Okunma sayısı 3673 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Toyota Club Türkiye

ALMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM 3 COROLLA
« : Eylül 24, 2009, 21:45:57 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: ALMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM 3 COROLLA
« Yanıtla #1 : Eylül 25, 2009, 10:50:31 »
bence 1.3 motorlu olanı ele gitsin, almışken 1.6 alırsın, bu ilandakilerin de kmsi fazla, tamam evet uzun kmler gider, 500.000e kadarbile yolu var ama az kmli bulmak varken bu kmlere bakma bence, donanım olarak gli lere bakmanı öneririm ama düşük kmli yüksek modelli gli ucuz bulman çok çok zor, genelde 14 civarı fiyat çekiyorlar..bende xli var, kullanıyorum satarsam daha yeni model bir araç bakcam, bir bak istersen,
http://www.sahibinden.com/ilk_sahibinden_satilik_105_000kmde_98_corolla-57WQQaXQQ13671165WQQpXQQdisplayitem
bu sitede çok çok fazla konu var araçla ilgili şu an fotoğraflar bölümü açılmıyor bende, açılınca linklerini de veririm, tamamen boş halini 13e vermeyi planlıyorum, ilk sahibiyiz, km orjinal, bakımlar hiç aksatılmadı, kazasız, 3-5 rötüş var, zaten belli oluyor amatör rötuşlar ;) şimdi sadece bu konuyu bulabildim, diğer konuları da açabilince atarım linklerini buraya..dolu halini 14e vermeyi planlıyorum orjinal parçaların da tamamını vercem yanında

ekleme: sitedeki bu aracın konularını ekledim;
http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/35-plakaya-kar-tanesi-degdi/
http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/98-corolla-acik-hava-filtresinde-verdigi-ses/
http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/dus-days-2-)-2009-ve-1998-corollalarin-banyosu/
http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/beyaz-melegim-gozlerine-kavustu-)/
http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/sonunda-jantlarimi-taktim-(leylek-demeyin-ama-yaa-)-)/
http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/ae101im-artik-us-spec!/
http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/erhan-bayman-arkadasimin-anatomik-spoylerini-artik-bende/
http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/sonaxta-cam-filmi-yaptirdim/
http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/35-th-131-araliktan-beri-aractaki-degisimler/
http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/ben-de-cektim-seritlerimi-)/
http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/dus-days-1998-corolla-2009-corolla/

resimlerden ve konulardan da göreceğin üzere hiç çakma abidik gubidik modifiye yapmadım (şerit dışında :P ) hep orjinal ve geri dönüşü olan parçalar, değişiklikler yaptım ve kaliteli yapmaya çalıştım en basiti 50 liraya film çeken yerler varken sonaxa gittim 300 liraya 7 yıl garantili çektirdim ve garanti belgesini de vercem yanında..

amma övdüm aracı be :) aslında satasım yok kullanırım bunu ben ama satıp 2009 corollaya geçmek onunla biraz oynamak istiyorum
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Eylül 25, 2009, 12:40:03 »
benimkini satayım hemen :D . 93 model corolla 1.6 kazasız ama komple boyalı madem kayseri desin istediğin yere gösterelim :). 297.000 de ve hiç lpg takılmadı.motoru çok sağlıklı full bakımları yapıldı kuruş harcamayacaksın :).ve kmsine ve yaşına bakarak diri hala nede olsa o bir efsanee  :dans3:
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #3 : Eylül 25, 2009, 13:51:33 »
Sıramış olduğunuz 3 aracı da incelemedim. Alınabilecek olan 95 model olan Corolla. Ancak bu aracın da km.si yüksek ki diğerlerinin de az değil. Tahmin ediyorum bahsettiğin bu corollalar için  12 13 bin TL'yi gözden çıkarmışsın. Neden 2000 2001 düşünmüyorsun? yani VVT-I motor seçeneği olan ve bu saymış olduğun araçlara göre kat kat donanımlı bir toyota. Sırf efsaneye bineceğim diye tercih ediyorsan bu aracı bence yanılırsın.. yani bu fiyatlara daha yüksek modelleri tercih edebirsin demek istiyorum, Ayrıca Türkay beyin aracını da incelemedim internetten 10bin TL'ye alınabilir diye düşünüyorum:)))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #4 : Eylül 25, 2009, 14:38:46 »
hasan bey ben satıcı değilim ki :) yani ihtiyacım olsa, paraya sıkışmış olsam aciliyeti olsa satışın 10.000e anca öyle veririm ki onu da bomboş halini veririm, tamamını sökerim üstündeki eklemelerin :) ben biniciyim aslında, sadece satıp annemin 2009 corollasına konmayı planlıyorum anneme de daha küçük bir araç, yaris veya auris mesela.. satılmazsa çok çok mutluyum aracımla, 108.000kmde şu an, anahtar değmedi bakım aksamadı :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Eylül 26, 2009, 00:46:24 »
   Türkay senin araban fabrika orjinali haliyle 10 bin ediyorsa hemen getir alayım.hemde gözü kapalı.Hasan bey 10 bin liraya 98 model araba nerede satılıyor söyleyinde bizde bilelim.
    Fatik kardeşim verdiğin linkte temiz ise en uygun olan araba 1.6 GLİ olan.Km'side az daha düşük.
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #6 : Eylül 26, 2009, 02:15:57 »
Saygıdeğer Türkay ben sadece espirili bir üslup ile konuştum, yani ciddiye alınacak bir tarafı yok,tabiki aracın güzel ve bayagı masraf yapmışsın donanım yönünden Özcan bey de beni ciddiye alımış anlaşılan:) 10 Bine 98 Corolla versinler tabiki alır garajda saklarız:) Saygılar..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #8 : Eylül 26, 2009, 10:22:48 »
Nedense istanbul plakalı araçlara hiç güvenesim gelmiyor. Fatih bey bütçeniz ne kadar ? 12-13 bin civarı ise acil paraya sıkışmış temiz efsane kasa 1.6 xei bulabilirsin bence
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #9 : Eylül 26, 2009, 11:37:18 »
bence de 1.6 lara bakın..1.3 ile yakıtta çok farkı olduğunu düşünmüyorum en azından keyfine vara vara sürersiniz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #10 : Eylül 26, 2009, 11:44:09 »
tpyota olorak 1,3 karbürütörliyi tavsiye etmiyorum  size tercih edecegim 1.6 enjeksiyolu olmasını tercih ediyorum neden derse 1.3 karbüretörlü tutulmuyor ve mekanik akasamın parçası çok zor bulunur

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #11 : Eylül 26, 2009, 11:58:31 »
tpyota olorak 1,3 karbürütörliyi tavsiye etmiyorum  size tercih edecegim 1.6 enjeksiyolu olmasını tercih ediyorum neden derse 1.3 karbüretörlü tutulmuyor ve mekanik akasamın parçası çok zor bulunur
tutulmadığına katılmıyorum ama arkadaş 17 yaşında, ilerde güç isteyecek elinin altında sonra 1.3e modifiye yapmak isteyecek, büyük jant bile taksa araç zorlancak (16-17 geçtim 15 bile zorlayacak) biraz masraf yapmak isteyecek, herkes bunu sat 1.6sını al daha iyi demeye başlayacak..hadi hiç ellemek istemiyor diyelim, aracı bu şekilde kullanacak diyelim, gün gelecek bir yokuşta gazı köklemesine rağmen istediği gücü alamayacak..ondan sonra karbüratör eski bir sistem, bir sürü ayarı var elle yapılacak olan, onları tutturamayacak ustalar (hele kayseride çok sıkıntı çekecek, mustafa arkadaşımız da kayseride onda da karbüratörlü var, kayserinin en iyi ustalarına gidiyor, yine de saçma sapan sorunlarla uğraşıyor) enjeksiyon daha yeni bir sistem, ecu ayarlıyor herşeyi, sıkıntı çekmeye gerek yok, 1.3 karbüratörlü ile 1.6 enjeksiyonlunun yakıtı çok çok yakındır, sonuçta biri karbüratörlü diğeri enjeksiyonlu, ağırlıklar aynı, 1.6 motor daha rahat çeker bu kasayı..1.3 anca SW alınır, bir de tüp takılır, ticari amaçla kullanılır, eski sistem tüple fıstık gibi araç olur ama günlük kullanım için 1.6 öneririm ben..vergisi de 6 aylık 97 lira, yakıtta da üzmüyor, daha ne verdiğiniz linklerdeki 1.3 fiyatları çok çok ucuz değil ki tercih edilsin, 10.000ytl altında olsa tamam, o kadar para verilmiş, biraz daha sıkılıp, sıkışıp 2-3 bin lira daha verilir, yüksek modelli, 1.6 motorlu, düşük kmli bir efsane alınır..evet o parayla bir üst kasa da alınabiliyor, daha donanımlı vs, ama yıllardır hiç değişmeyen bir gerçek var ki o araç tutmadı canım ülkemde, yan sanayi parça sıkıntısı çıkabilir, modifiye düşününce küçücük ufacık bir parça bile yok, satmaya çalışınca da yine aldığınızda olduğu gibi aracın ederinin çok altında gidecektir...saygılar..

aracım satılık bu arada :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 134 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #13 : Eylül 26, 2009, 12:42:00 »
station wagon 1999a kadar üretilmiş olması lazım 99 sw araçlar var

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Eylül 26, 2009, 13:15:00 »
türkay iyi güzel yazmışsında sende demişsin arkadaş daha 17 yaşında bu yaşta dediğin performansı ellerine almalı bence tehlikeli.1.3 ile hem şöförlüğünü ilerletir hemde güvenli bir şekilde sürüş yapar.hem benzindende tasarruf bir şekilde yapacaktır.
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #15 : Eylül 26, 2009, 13:52:02 »
kendimi düşünüyorum da, ben daha yeni sakinleştim, bir dönem onu yaşamak gerekiyor, yoksa içinde patlıyor insanın, ben yaşadım attım üstümden artık, yaşamasam patlıcaktı çok pis içimde, sonrası daha tehlikeli ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Eylül 26, 2009, 14:09:40 »
yahu  burada ben çok gördüm 17 18 yaşında gençler altlarındakinin ne olduğunu bilmeden gaza köklüyorlar sonra milletin canını yakıyorlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Eylül 26, 2009, 14:22:54 »
Türkay birşey diyim mi. Ne var ne yok sök arabandaki, makul bir fiyat yaz aynı gün 10 kişi mesaj atar, 5 kişi arar sana söyleyim. Bu şekilde ekstralı bir şekilde kesinlikle satılmıyor bizim araçlar. Alıcı profili belli, bu şekilde çok zor o yüzden.
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #18 : Eylül 26, 2009, 14:30:27 »
kesinlikle öyle o konuda çok çok haklısın ama bu da bir gerçek ki arabayı alıp daha fazla güç istiyorum diye konu açacak, ne yapmalıyım yetmiyor bana diyecek..lpg takıp, 16 inç jant taktığını varsayalım, araba bitti zaten artık şehir içi işkence, yokuşlar işkence..
Türkay birşey diyim mi. Ne var ne yok sök arabandaki, makul bir fiyat yaz aynı gün 10 kişi mesaj atar, 5 kişi arar sana söyleyim. Bu şekilde ekstralı bir şekilde kesinlikle satılmıyor bizim araçlar. Alıcı profili belli, bu şekilde çok zor o yüzden.
erhan onu alacağım araç belli olunca yapcam..o şekilde kesin satılıyor onu biliyorum millet modifiye görünce oyy hırpalamıştır oyy yormuştur oyy motor bitiktir vs diye düşünüyor ama kimse düşünmüyor ki bu adam aracına bu kadar masraf yapmış belli ki satmak için değil binmek için yapmış, belli ki seviyor aracını..ya aracını sevmeyen ona bakmayan biri tutup en basitinden bir cam filmi taktırcağı yeri aylarca araştırır mı :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Eylül 26, 2009, 21:18:46 »
TÜrkay abi doğru diyorsun.Benim aracımda 1.6 karbüratörlü yıllardır sorun yoktu bir bakım yapıyım dedim ellettiğime pişman oldum.Şimdide otomatik jikle devreye girmiyor motor soğuk iken rölanti 700 de sarsıntılı.ısınınca 1100 devire çıkıyor :D .Ve 2. boğazı açarken bi tekliyor,sonra uçuyor :).Ve yakıtı çok çok fazla sıkıştırırsan şehir içi 12 lt ye kadar çıkıyor normal kullanım ise 9,5 -10 lt
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN