0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ferdi abi helal sana İyi demişsin. güzel iş cıkmıs ama marşpiyeller karlıklara göre biraz küçük kalmıs ama bu işide kendin yapman cok güzel.Bundan dolayı sana bir Abi aynalarıda şimdi gördüm yakısmıs ben güzel olur demiştim zaten
eyvallah selo sagol marşbiyeller el emegi göz nuru kendim fiberini attım kendim macunladım kendim boyadım şimdilik benim için idare eder başka bi marşbiyel bulana kadar bununla gezecez
ee abi artık fiberle macun işinede girdin banada bi logosuz panjur yaparsın
eline emeğine sağlık çektiğin şeritle çıtaların siyah kalması bütünlük kazandırmış aracına marşbiyelin de hayırlı olsun ön yüksekliği gayet düzgün durmakla beraber arka tarafına çok az alta eğim versen arka tarafla da uyarmış gibi duruyor kazasız belasız
ai m3 rüzgarlıkla jant istiyor
Ferhat Başkan hayırlısı olsun arabanın kıçı çok güzel olmuş aynalarada boya yakışmış ön tampondaki siyah kısmı çıkartsan nasıl olur Ferhat ?
Stopların altını boyaman çok iyi olmuş bak ellerine sağlık, marşpiyelde iyi duruyor fotolarda .
abi m3 rüzgarlıkla jant istiyor
başkan bu hali oldukça güzel, çıtalara dokunmaman güzel olmuş, sağlıkla kullan...
eline koluna sağlık güzel olmuş kardeşim bak otosporttan da paranı aldığına göre gel yapalım alışverişi, çıkıp geleyim
siyah kısım neresi başkan anlamadım?
logosuz panjurun hemen altındaki siyah kısım Ferhatım hani plakaya kadar inen siyah yer wolksvagen Golf GTI daki gibi yaptığın kısım
Ferhat, daha önce şaka ile karışık sormuştum ama şimdi ciddi ciddi soruyorum; kaportacıyı ne zaman açıyoruz?
panjuru kendin mi yaptın kendin yaptıysan nasıl yaptın orjinal panjurdan falan mı??