Gönderen Konu: 2005 Toyota Corolla HB için LCD ekranlı navigasyon/mp3/divx player  (Okunma sayısı 8414 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar herkese merhaba,

2005 model Toyota Corolla HB Sol aracıma orijinalliğini mümkün olduğunca bozmadan yol bilgisayarı ve cd player ın olduğu yere LCD ekranlı navigasyon/mp3/divx player taktırtmak istiyorum. Bluetooth ile telefonla görüşme özelliği de olmalı. Internet üzerindeki bazı online mağazalarda Corolla için özel üretilmiş Navitech/Necvox gibi markaların bu tip ürünlerine rastlıyorum ancak sanırım bunlar yeni kasa toyotalar için.

Bu cihazların aracıma uygun olanı var mıdır var ise nerden bulabilirim ?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler,

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
görmüş oldugunuz ürünler araca birebir uyumlu ürünler,onları taktırdgınızda direksyiondaki kumandalarda kullanılabilir ama özelliklerine rağmen fiyatları daha pahalaı,bunun yanında piyasadaki aynı özellikli bir çok ürünü  daha ucuza bulabilirsiniz.ama onlarda direksiyondaki kumanda tuşları çalışmaz.nerden temin edebilirim diye sorarsanız size aktepesound bahçelievleri tavsiye ederim fiyatları uygundur ve her konuda yardımcı olurlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür edildi
görmüş oldugunuz ürünler araca birebir uyumlu ürünler,onları taktırdgınızda direksyiondaki kumandalarda kullanılabilir ama özelliklerine rağmen fiyatları daha pahalaı,bunun yanında piyasadaki aynı özellikli bir çok ürünü  daha ucuza bulabilirsiniz.ama onlarda direksiyondaki kumanda tuşları çalışmaz.nerden temin edebilirim diye sorarsanız size aktepesound bahçelievleri tavsiye ederim fiyatları uygundur ve her konuda yardımcı olurlar

Bilgi için çok teşekkürler. Bana çok yakın aktepe sound. En kısa zamanda ziyaret edeceğim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Hocam sedan HB Wagon hepsinin player ı aynı ben benim SW ye 6 ay önce çinden aldım yeni resimlerde çektim arac sahibinden com da satışta araçla beraber veriyorum :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
arabayı almasak ekranı alsak olmaz mı abi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Bilgi için çok teşekkürler. Bana çok yakın aktepe sound. En kısa zamanda ziyaret edeceğim...

aktepe sound da osman var ona siyah corollalı onur yolladı derseniz her türlü yardımcı olucaktır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür edildi
Hocam sedan HB Wagon hepsinin player ı aynı ben benim SW ye 6 ay önce çinden aldım yeni resimlerde çektim arac sahibinden com da satışta araçla beraber veriyorum :)

Gerçekten şık duruyor. En kısa zamanda ben de yaptırmayı düşünüyorum çünkü 2005 HB toyotamla daha uzun zaman beraberim gibi görünüyor :) Çok beğenerek almıştım aracımı ve hala daha güzel bir araba da göremiyorum yollarda doğrusu :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür edildi
aktepe sound da osman var ona siyah corollalı onur yolladı derseniz her türlü yardımcı olucaktır.

Çok teşekkürler, en kısa zamanda uğramaya çalışacağım aktepe sounda bütçeyi toparlar toparlamaz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
arabayı almasak ekranı alsak olmaz mı abi?
Ehuehuehuhue Onur kardeş araba için almıştım araba ile satıyorum :) aracımı kıymet bilecek birine satamazsam :) da kullanmaya devam :)