0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Primacy HP Er300 ve Pirellilerden oldukça pahalıdır, bunu da göz önünde bulundurun.
4 mevsim lastikleri alternatiflerden çıkardım Murat bey. ER300, P6-P7, Michelin arasında kararsızım. P6 ya da P7 yi çok deneyimleyen olmadığı için o biraz uzak duruyor ama ER300 ve Michelin hakkında çok övgüler var pek olumsuzluk duyamıyorum sadece sanırım Michelinlerin Türkiye şartları için biraz fazla yumuşak olduğu, balon yaptığı ya da çabuk yıprandığı söyleniyor. Aslında Michelin geçiyor içimden ama bu konularda tedirgin ediyor açıkçası beni Michelin tercihi konusunda.
4 mevsim lastikler biraz gürültülüdür. Istanbul'da arada buz yaptigi zamanlar haricinde yaz lastikleri idare edebilir. Ama kis lastigi kadar güvenli olmazlar.Eger ihtiyaciniz varsa, Istanbul'da tanidigim iyi bir lastikci var. Konusunda oldukca bilgili bir arkadas ve Maltepe civarinda dükkani. Fiyatlari uygundur ve ihtiyaca uygun lastigi önerir. Isterseniz ÖM olarak bilgilerini atabilirim.
Merhaba, ben de lastik alacağım bu ay içinde bana Maltepe uyar ÖM atabilir misiniz?
Gökhan, P6 Cinturato lardan memnunmusun ? Geçen hafta bayii de 130 liraya 5 taksitle buldum. Forumda çok fazla yorum almadığı için karar verememiştim. Sende alalı 1 ay oldu son yorumların nelerdir? Pişman olurmuyuz ?
merhaba;ben kasım ayı içinde toyotama bigs. turanza er 300 aldım.gayet güzelll.tanesi 150 tl.