0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayrola Emrah ne oldu?Benim şu kız durumu başıma geldiğinde ben de senin gibiydim.İçmeden hayatta uyuyamıyordum.Neyse artık vizeler girince araya içemiyorsun da vücut kendini belli bir monotonluğa bağlayıverdi.Fekat dün de çok zor uyudum.Bir kadeh rakı içtim de anca yani, yatakta 2 saat kıvrandıktan sonra...Bir de şunu dene.İçmeye erken başla.12 gibi kafa güzel olsun.Uyu mışıl mışıl.Sabah erken kalkarsın doğal olarak.Ertesi gün saat 12 olduğunda zaten uykun gelmiş olur.Benim uyuyamadığım zamanlarda uyguladığım taktik bu... [/quote] daha uyanalı 3 saat oldu bu taktiği deniyecem pazar günü. iyi taktik bu arada. dün gece trt istiklal marşını okudu imamda sabah ezanını ondan sonra ben yattım.....
geçmiş olsun emrah uyku hapı falan denesen gerci doktora danışmadan olmaz ama; takma kafana hiç bir şeyi ölümlü dünya boşverrrr [/quote] daha önce kullandığım bir şurup vardı. 17 ağustos depreminden sonra kullandıydım baya iyiydi. uyku için değil ama insanı rahatlatıyordu. olmazsa en son çare şurubu denerim. bu arada dağhan kusura bakma tam cevaplayamadım sorunu. bilmiyorum neden olduğunu.,? bende anlamadım. uzun zamandır araba süremiyorum belki ondandır. yaklaşık 2 haftadır....
yarın akşam arkadaşlarla anlaştık arkadaşın yazlığına gidip bi güzel içecez. o yarın hava güzel olursa biraz doğa fotoları çekerim foruma eklerim.[/quote]İnkumunda deme !
İnkumunda deme ! [/quote] evet dedim bile... ama gidemedik bartın da başka bir arkadaşın evinde içtik. nasip değilmiş. yazlık yer olduğundan bu mevsimde bomboş doğal olarak jandarma pek hoş karşılamayacağı kanısına vardık. inkumunu nerden biliyorsun?geldin mi hiç?bu arada ben tamemen düzeldim sayılır. darısı uyku düzeni bozukluğu çeken arkadaşlara... herkeze teşekkür ederim yardımları için.