0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
valla öyle Dağhan insanın içi acıyo ama hepsi bizim hayatta kalmamız için bu arada bizim kasanın testlerini bulamadım hiç biryerde gerçi fazla yıldızlı değil ama olsun gene de arşivlemek isterdim bu arada kaç yıldızlı olduhu hakkında bilgi si olan arkadaşlar varsa sewinirim iki, yada üç diye döşünüyorum ......................[/quote]Toyota Corolla 1.3 Sportif 1998Adult occupant rating *** Pedestrian rating ** Test Scores: Front 10 (63%) Side 12 (67%) Overall 23 (68%) Pedestrian 15 (42%) Direk senin araç değil ama fikir verebilir
Toyota Corolla 1.3 Sportif 1998Adult occupant rating *** Pedestrian rating ** Test Scores: Front 10 (63%) Side 12 (67%) Overall 23 (68%) Pedestrian 15 (42%) Direk senin araç değil ama fikir verebilir[/quote]alper araştırman için sağol ama bu benim kasa değil yuvarlak farlı modelin testi bizim kasada 1.3 Sportif yok bizim modeller xl, xli, xei, gli var bu araç 99 çıktı ama testleri 98 de yapıldığı için böyle bir sonuş çıkıyo..
alper araştırman için sağol ama bu benim kasa değil yuvarlak farlı modelin testi bizim kasada 1.3 Sportif yok bizim modeller xl, xli, xei, gli var bu araç 99 çıktı ama testleri 98 de yapıldığı için böyle bir sonuş çıkıyo..[/quote]bu sizin kasanın olabilir.avrupada satılan üç kapılı hatchback modele sportif deniliyordu sanırım.