Gönderen Konu: Sorun Ve çözüm  (Okunma sayısı 1464 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • cibili cibili şak şak şak...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 102110
  • Model Yılı: '00
  • 41 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
Sorun Ve çözüm
« : Aralık 06, 2006, 21:27:26 »
2000 model corolla mın ön sağ tarafından ses geliyordu (parke veya asfattaki ufak yol çökmelerinde) 17" jantlarımı taktıktan sonra daha fazla hissdilmeye basladı çok moralimi bozuyor arabamdan soğumaya baslamıstım.Çok masraf olduğunu düşünüyordum.Düzce Toyota servisin yakınlarında işim vardı bi göstereyim en azından masrafı bileyim dedim.Problem ön viraj demir lastiği yıpranmış değiştirildi (30 ytl)Allaha şükür arabamda bende rahatladım dünya varmış beeee.....
Aynı durumda olan arkadaslar varsa yardımı dokunur diye düşünüyorum saygılar....
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE_____ ATAM
İŞİNE BAK__________________BABAM
OĞLUM BAĞA BAK BAĞA______ DEDEM

Toyota Club Türkiye

Sorun Ve çözüm
« : Aralık 06, 2006, 21:27:26 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Sorun Ve çözüm
« Yanıtla #1 : Aralık 06, 2006, 21:46:29 »
kasislere girince<gıccc vıykkk> diye geliyo  dimi bendede aynı problem var bir mekanik servise gösterdim banada aynı şeyi söyledi kavuççuk yıpranmış dedi 10 milyon falan dedi sesten başka zararı yok dedi şimdi yoğunum dedi bi akşam üzeri getir 1 saate hallederiz dedi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • cibili cibili şak şak şak...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 102110
  • Model Yılı: '00
  • 41 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
Sorun Ve çözüm
« Yanıtla #2 : Aralık 06, 2006, 21:49:11 »
Evet aynen öyle Efe kardesim bırazda tıkırtı gibi aynı problem babamın 93 ae101 de arkada vardı onda çift değişmişti.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE_____ ATAM
İŞİNE BAK__________________BABAM
OĞLUM BAĞA BAK BAĞA______ DEDEM

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Sorun Ve çözüm
« Yanıtla #3 : Aralık 06, 2006, 22:18:29 »
ferdi benim sade ön sağ  da ses var araba yatmak tan oluyomuş sözde usta öyle söyledi bende kurcalarmadım servise gidince baktırırım diye düşünüyorum benim korkum amortisör falan yada yay diye düşündüm ama değilmiş allahtan. Yağlarsam düzelir dedi ama kavuçuk çürür dedi büyle idare et bence dedi bahara kadar idare etsin artık serviste yaptırırım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Sorun Ve çözüm
« Yanıtla #4 : Aralık 16, 2006, 20:06:54 »
Benim eski Kiada vardı ses problemi.Bende kauçuk değiştirmeye gittim servise, önce rot kolları , sonra rotil, kesmedi ön iki amortisör...yok hala devam ediyor. motorun üzerine oturduğu lastikler değişti biraz azaldı ama her çukurda yine aynı tıkırtılar..Arabanın ön düzeni ses yapmak üzere tasarlanmış. Sattım kurtuldum
2001 Avensis D4 150 HP

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Sorun Ve çözüm
« Yanıtla #5 : Aralık 16, 2006, 23:18:26 »
BENCE SERVİSLER ÇOK UÇUK FİYATLAR  ALIYOR BEN SERVİSE GÖTÜRMEKTEN YANA DEĞİLİM

DERİNDERE TOYOTA PLAZA, PİSTON TESPİTİ Ayarlar  

Konuyu Takip Et
 Konuyu e-mail ile gönder
 Konuyu Yazdır
 Konuyu İndir / Yazdır
 Bu Foruma Abone Ol
Görünme şekilleri
 Değiştir: Outline
 Standard
 Değiştir: Linear+ Levent Sarı   30.06.06 - 19:31 Mesaj #1  

Er

Merhaba arkadaşlar

Dün 1997 model xei klimalı ve lpg li Aracımı zeytinburnundaki servise bıraktım aracım 162 bin de aracıma rot balans ayarı kapı ayarları uzun yol bakımı ve klima bakımı istedim öğleden sonra telefonla görüştüğüm kişi araçta su bulunmadığını 1. pistonun çalışmadığını aracın devirdaym contasının değişmesi gerektiğini ve arka 2 amortisörün patlak olduğunu söyledi ben kendisine bunların bana nekadara mal olacağını sorduğumda eğer motorun piston kapağını sökersek arızayı tespit ettiğimizde siz yaptırmak istemezseniz aynen motor kapağını takarız ve bu size 1800 YTL ye mal olur dedi. Eğer yaptırmak isterseniz ve piston kapağında bir sorun varsa bu fiyat katlar dedi.  

Yani bir piston kapağını söküp arızayı tespit etmek 1800 ytl

BU BİR ÖRNEKTİR