0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Güzel olmuş.Corolla'da bagaj lambası bagaj kapağının üzerinde sanırım.Bir resim de karanlıkta bagaj açıkken biraz uzaktan şekseniz de genel görünümü nasıl olmuş ona baksak.
Güzel olmuş.Corolla'da bagaj lambası bagaj kapağının üzerinde sanırımBir resim de karanlıkta bagaj açıkken biraz uzaktan çekseniz de genel görünümü nasıl olmuş ona baksak. ]quote]]resme bakmanıza gerek yapın ben daha önce yapmış idim çok güzel oluyor ancak bu arkadaş hazır olarak ıyoralmış üzerinde şeffaf tabaka var koruyucu olarak eger elektronikçilerde metre ile alırsanız üzrinde silikon olmuyor çok daha iyi aydınlatıyor sanki bagaja floresan takılmış gibi mutlaka tavsiye ederim
resme bakmanıza gerek yapın ben daha önce yapmış idim çok güzel oluyor ancak bu arkadaş hazır olarak ıyoralmış üzerinde şeffaf tabaka var koruyucu olarak eger elektronikçilerde metre ile alırsanız üzrinde silikon olmuyor çok daha iyi aydınlatıyor sanki bagaja floresan takılmış gibi mutlaka tavsiye ederim
güzel olmuş, ellerinize sağlık.
valla güzel olmuş da senin tüp ne marka ilk defa görüyorum böylesini
arif bey benim aracımda tüp yok alper beyin koyduğu resimden bahsediyorsanız oda subwoofeer tüp değil yani...))))))))))))))))))))))çok alemsiniz ne diyeyim
Çok çok çok çok hoşuma gitti.. Artık arabaya masraflı modifiyeler değilde kendi elimle yapabileceğim ucuz yollu değişiklikler düşünüyorumm.. İlk olarak bununla başlayabilirim o zaman Gerekenler:1-Şerit LED2-El becerisi Bir sorum olacak.. Bagajın açılıp kapanmasına göre yanıyor ya bu alet, siz bu ledleri taktıktan sonra bu sisteme bir zararı olmadı değil mi? Forumda okumuştum bir arkadaşın aracının bagajındaki sistemde sorun vardı aküsü bitmişti hatırladığım kadarıyla
benim iç lambayı ben yaptım biliyosun bagaja da birşeyler yapasım var..yapalım beraber