0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ya araba zaten çok dikkat çekioo polisler tarafından:D daha çok göze batmak istemedim:D bide ben 3D stop istiyorum
herkes aynı şeyi sölüyor ancak istanbul yollarında bunun bile altı vururken nasıl yay taktırıyım:<
senin arabanda çok dikkat çekiyosa biz ozaman atalım kendimizi boğaz köprüsünden aşağıya
senin arabanda çok dikkat çekiyosa biz ozaman atalım kendimizi boğaz köprüsünden aşağıya arabaya mutlaka bir yay tak istanbulun yolları dediğin kadarda berbat değil, bende 3,5cm lik eibach yay var ve daha bugüne kadar hiç altını sürtmedim, ayrıca acilen arka stoplarada film çektir polisin dikkatini falan çekmez o, ayrıca senin kasanın 3D stopu yok piyasada,güzel araç jantlar yakışmış , birde aracı yıkatıp fotoğraf ekle, zaten bu fotolar çok eski diye biliyorum çünkü bunları çok önceden sanırım başka bi forumdada görmüştüm, kazasız belasız sürüşler.
aynen vallaha
şimdi arkadaşlar öncelikle belki arabanın plaka dikkatinizi çekmedi özhürlü plaka ve babamın üzerine benmde kullanma hakkım yok haliyle polisin gözüne batmamam gerekiyo bu manada dikkat çekio sonra yay olayı bence hiç gerek yok gerçekten orda gözüktüğü gibi dğl arka taraf zaten çamurluğa sürütüyor ağır olduğunda arka taraf. bide güngörende oturuyorum gerçekten aracın altını önünü arkasını her yere vuruyorum altını yani daha fazla gerek yok die düşünüyorum birde babamın arabası olduğundan okadar değişiklik yapamıorum