0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Teşekkürler Kemal Bey Kültür & Sanat bölümüne taşıyorum konuyu.
iyide neden "geyik"mesela kibarca "ceylan muhabbeti" olamazmıydı
paylaşım için teşekkürler de.... "Geyik muhabbetinin nasıl doğuşu.. " başlık cümlesi biraz düşük olmuş sanki...
estağfurullah kemal bey öncelikle büyüğümsünüz.... o terlik esprisi onları evladım gibi görmemden kaynaklandı..... ben evlat sahibi olamadım kemal bey o yüzden bu tarz da davranıyorum....aslında sizin geyik muhabbetinden çok hoşlanmadığınızın da farkındayım bu yüzden de size buna uygun davranırım....verin elinizi öpeyim...
Hande teyze kemal abi harçlık vermez demedi deme
cihan demirci kitaplarını küçükken çok okurdum, en güzel kitap ismi de "deli gömleği ütü istemez" idi, evimde hala durur kitapları, sanırım esprin de onun kitabıydı, CD vitamini tarzı espriler vardı içinde (cd vitamini = cihan demirci vitamini) neyse geçenlerde bu kitaplara tekrar bir bakayım dedim, hiç zevk almadım, çok basit, itici espriler, küçükken yerlere yattığım çok sevdiğim kitapları şu anda sevmediğimi, okurken sıkıldığımı farkettim, üzüldüm
ben de ilçeye geleli yaklaşık 7 ay oldu kemal bey keşke daha önce üye olsaydım... havuç suyu ne demek bağevinde yemek bile ısmarlardım.....eli öpülecek yaşta değilsiniz elbette ben sadece belki harçlık verirsiniz belki diye düşünmüştüm...