Gönderen Konu: 69.000 KM deki 2001 Terra 1.6 SPC AC aracımın satmak istiyorum.  (Okunma sayısı 1470 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
Arkadaşlar orjinal 69.000 KM deki 2001 Corolla Terra 1.6 AC SPC aracımı satmak istiyorum. Ancak fiyatını belirleyemiyorum.
Bana kalırsa o araç benim kıymetlim olduğu için paha biçilmez ama bana kalmadığı için fiyat belirlemem gerekiyor.

Aracın sol arka çamurluğunda anahtar çiziği nedeniyle AutoKing de lokal boyalar var. İki defa aynı çamurluk işlem gördü. Arkadan aldığı hafif bir darbe nedeniyle değişen yok ancak küçük çaplı işlem var.
Bu saydığım işlemlerin tamamı ve aracımın 50-60 ve daha 70.000 olmamasına rağmen tüm bakımları Toyota Gedizler Dolapdere de yapılmıştır.
En son bakımda fren balataları ve diskler ile V kayıt gergisi değişmiştir (parça ve işçilik toplamı 1.009 TL ) Aracın muayenesini 20/08/2009 da yaptırdım.

Aracın diğer özelliklerini saymama gerek yok. Çünkü siz SPC modelinde neler var biliyorsunuz. Isıtmalı aynalardan ABS ve çift hava yastığına kadar vs.

Şimdi bu aracımı satmak istiyorum İhtiyaçtan dolayı . Ne kadar para isteyip en son neye satabilirim.

2001 Toyota Corolla Terra 1.6 AC SPC

Yerli ve ücretsiz işletim sistemimiz Pardus 2009

Toyota Club Türkiye