resimler güzel.arabada ise orta marşpiyel dışında güzel hatlar var.ön taraf çok sade kalmış biraz daha agresif görünmesi lazım ufak tefek logo ve yazılar tamamlar.
aracınız çok diri duruyor ve modifikasyonu da çok yakışmış kazasız günler dilerim.
resimler güzel.arabada ise orta marşpiyel dışında güzel hatlar var.ön taraf çok sade kalmış biraz daha agresif görünmesi lazım ufak tefek logo ve yazılar tamamlar.
eğer ki modifiyeyi logo ve yazılarla yapsaydım heryeri donatırdım. amacım sade ve şık corolla ortaya çıkarmak. yorumunuz için teşekkürler.
arabanın ön tarafı çok isteksiz yani iki aracımda kırmızıydı ve zaten kırmızıyı almamın nedeni biraz asi oluşuydu.sizin arabanızda ön taraf çok sade yani demk istediğim farlar sanki şaşı gibi olmuş.oraya iki siz bile takmanız gerçekten arabayı kendi kıvamına getireceğini düşünüyorum tabi zevkler tartşılmaz
Allah kazadan beladan esirgesin, maşallah...
allah kazadan esirgesin...mevlam olayana da versin
off off iso senin bu araca bitiyom ben
Herşeyiyle mükemmel bence, ne abartı var nede saçmalıklar, ben çok beyendim kesene bereket ve kazasız cezasız kullanman dileğiyle. birde benden bu güzel emeğeine bi alkış
arabanın ön tarafı çok isteksiz yani iki aracımda kırmızıydı ve zaten kırmızıyı almamın nedeni biraz asi oluşuydu.sizin arabanızda ön taraf çok sade yani demk istediğim farlar sanki şaşı gibi olmuş.oraya iki siz bile takmanız gerçekten arabayı kendi kıvamına getireceğini düşünüyorum tabi zevkler tartşılmaz
çok teşekkür ederim ama ben sade olmasını istedim. diğer tamponum sizin dediğiniz gibiydi aslında ama biraz sadeliği seçmemden dolayı böyle oldu.
Masallah 
teşekkürler..
Allah kazadan beladan esirgesin, maşallah...
amin, cümlemizi... teşekkürler....
allah kazadan esirgesin...mevlam olayana da versin
amin. allah razı olsun.
off off iso senin bu araca bitiyom ben 
sağol başkan. maşallah de...
Herşeyiyle mükemmel bence, ne abartı var nede saçmalıklar, ben çok beyendim kesene bereket ve kazasız cezasız kullanman dileğiyle. birde benden bu güzel emeğeine bi alkış 
çok teşekkür ederim...
İsmail abi aracın cok güzel güle güle kullan.İdolümsün.Çünkü bir tek tanıdığım 1.3 ae101 kullanan sen kaldın

===> Maşallah
sağol selahattin. teşekkür ederim.
aracınızı güle güle kullanın
modifiye çok yakışmış
Aracınız çok güzel olmuş, sade ve şık. Ama plakalarla oynamasaydınız daha iyi olurdu. Ön cama koyulan plaka hem senin görüş açını daraltır hemde plakanın okunmasını engeller. Arka tampondaki plakanın da aydınlatması olmadığı için gece okunma şansı sıfır. Bence plakalar olmamış. Kazasız belasız kullanın.
aracınızı güle güle kullanın
modifiye çok yakışmış
teşekkürler...
Aracınız çok güzel olmuş, sade ve şık. Ama plakalarla oynamasaydınız daha iyi olurdu. Ön cama koyulan plaka hem senin görüş açını daraltır hemde plakanın okunmasını engeller. Arka tampondaki plakanın da aydınlatması olmadığı için gece okunma şansı sıfır. Bence plakalar olmamış. Kazasız belasız kullanın.
teşekkür ederim yorumunuz için. askerden geldikten sonra tamponun içine gömeceğim arka plakayı o zaman da ışıklandırması olacak. ön plakayı da kare bastırıp ön tamponun köşesine koyacağım nasipse.
Sade ve şık...iyi günlerde kazasız,cezasız sürüşler...
Her şeyi ile 10 numara olmuş
modifiyeden çok anlamam ama bu araçlar gözüme çok güzel göründü....