0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sağolasın Muhammed hocam. Eğer daha yüksek fiyat isterlerse beni referans gösterirsin
Hakkı abi geçmiş olsun... Kusura bakma yeni gördüm...
Gecmis olsun Hakki. Sunu unutmamak lazim. Beyan durumunda hasarsizlik bozulur. Bazi sirketlerde, dosya basina kademe inerken, bazilarinda ne kadar düsecegi de cikan meblaga göre belirlenir.O yüzden cikan fatura miktari sigortali icinde önemli. 2 sene önce Anadolu Sigorta icin benim aracimda 750 liralik basamaklar vardi. - 0-750 TL arasi 1 basamak - 750- 1500 tl arasi 2 basamak iniyordun.
Teşekkürler Özcan. Evet o lafa benim de canım sıkıldı ama fazla da kaale almaya gerek duymadım. Sigortacı bir sürü tanıdığım var, hak, hukuk da biliyorum, sıkıyorsa iptal etsinler Ben en çok hayırlısıyla gelecek sene ne kadar fiyat çıkaracaklarını merak ediyorum
Yetkili servis, tekrar beyanlı bir hasar tazmin talebinde bulunmam halinde, sigortanın talebimi karşılayacağını fakat poliçemin iptal edileceğini bildirmiş kendilerine. Ben de "Böyle fatura keserseniz iptal edilmesine hiç şaşırmam, bence sizle olan anlaşmanızı da iptal edebilirler" dedim içimden
Yetkili servis mi acenta? Ne olursa olsun, böyle bir laf demislerse, sana direk demis olmalari lazim.Aslinda sana bunu yazili olarak bildirmelerini istemek lazim. Öyle bir yaziyi verseler, biterler.