Gönderen Konu: Toyota Yetkili Servis Boya, İşçilik ve Parça Fiyatları  (Okunma sayısı 18547 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '14
  • 7 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota Yetkili Servis Boya, İşçilik ve Parça Fiyatları
« Yanıtla #20 : Eylül 13, 2009, 11:37:06 »
çok çok geçmiş olsun hakkı. bu işlem dışarıda 750 tl yi geçmez gibime geliyor. özel servise gitmiş olsan kasko eksperi bu paraya itiraz ediyor. ama servis olunca kabul ediyorlar ya da pert etme teklifini yapıyorlar.
2015 vw golf 7 1.4 comfortline (2018- ...)
2014 honda crv 1.6 elegant (2016- ... )
2011 toyota yaris 1.33 terra sporty (2012- 2018), 2011 toyota corolla comfort extra 1.6 d-vvti (2011- 2016), 2004 toyota corolla terra sedan 1.4 vvti (2007-2011)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Eylül 13, 2009, 11:37:06 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • RacingCorolla Loading....
    • TcT
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Eylül 13, 2009, 11:47:38 »
Geçmiş olsun başkan
RaCingCorolla LoaDing..
06 VmN 22
ToFu-X

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Eylül 13, 2009, 11:50:17 »
Hakkı Abi geçmiş olsun :( Neler oluyor bu miniklere böyle ya, NAL gibi nazar boncuğu tak bence bir tane. Tekrar geçmiş olsun...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • www.toyan.com.tr
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
  • 6 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Eylül 13, 2009, 11:53:51 »
Geçmiş olsun Hakkı, kaskosuz arabaya binilmez bunu unutmamak lazım. Ama birde böyle fiyat çıkmasında aracın kaskolu olmasınında rolü var. Araç sahibine yansımıyacağı için bayağı bi işçilik yazmışlar. Nasıl olsa kasko ödüyo. Oysa kaskosuz olupta pazarlık edilse çamurluk onarılır, sadece stop lambası eklenir Muhtemelen 1000 - 1500 TL civarına çıkılırdı.

Ya bide bune abi  :blink: herkes gecekuşu olmuş? :)
Hi, I have come
TODAY TOMORROW TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Eylül 13, 2009, 11:57:53 »
Gecmis olsun Hakki. Allah hepimizi kazadan beladan korusun.

hakkı abi geçmiş olsun.

geçmiş olsun kardeş. geri giderken 3-4 yaşlarında bir çocuğa vuruyordum(boyu bagajdan küçük) neredeyse o günden beri gaz vermeden geri çıkıyorum.

geçmiş olsun

Geçmiş olsun, Allah kaskosuz servise düşürmesin o zaman bu nasıl bir işçilik anlamadım...

Geçmiş olsun başkan

Hakkı Abi geçmiş olsun :( Neler oluyor bu miniklere böyle ya, NAL gibi nazar boncuğu tak bence bir tane. Tekrar geçmiş olsun...

Teşekkür ederim arkadaşlar.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corolla 1.4 D4D Comfort
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Eylül 13, 2009, 12:02:24 »
Geçmiş olsun allah göstermesin kimsenin başına gelmesin bu tür şeyler inşallah.Valla içim acıdı görünce :(
Amatörler ekipmanları için endişelenir, profesyoneller para için endişelenir, ustalar ışık hangi açıdan geliyor diye endişelenir.
http://www.resimupload.com/ds913095222_dscf0904.html

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 17 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Eylül 13, 2009, 12:06:16 »
çok çok geçmiş olsun hakkı. bu işlem dışarıda 750 tl yi geçmez gibime geliyor. özel servise gitmiş olsan kasko eksperi bu paraya itiraz ediyor. ama servis olunca kabul ediyorlar ya da pert etme teklifini yapıyorlar.

Geçmiş olsun Hakkı, kaskosuz arabaya binilmez bunu unutmamak lazım. Ama birde böyle fiyat çıkmasında aracın kaskolu olmasınında rolü var. Araç sahibine yansımıyacağı için bayağı bi işçilik yazmışlar. Nasıl olsa kasko ödüyo. Oysa kaskosuz olupta pazarlık edilse çamurluk onarılır, sadece stop lambası eklenir Muhtemelen 1000 - 1500 TL civarına çıkılırdı.

Ya bide bune abi  :blink: herkes gecekuşu olmuş? :)

Sağolasınız Murat ve Adil hocam. Yetkili servisin işçiliğine ve boyamasına güvendiğim için oraya götürdüm direkt. Nitekim de işlerini çok iyi yapmışlar ama bu kadar işçilik yazacaklarını bilsem tekrar düşünürdüm. Daha önceki tecrübelerime istinaden sigorta şirketlerinin şişirilmiş faturalara itiraz ettiğini, sigortalayı arayıp aracı başka bir servise yönlendirmek için kendisini ikna etmeye çalıştıklarını ve hatta bunun için araç tahsisi gibi teşvik edici yöntemlere başvurduklarını bildiğim için içim rahattı doğrusu. Her ne kadar tüm faturayı sigorta şirketi ödüyor olsa da bu rakam benim gelecekteki sigorta primlerimi olumsuz etkileyebilir. Bu nedenle gelecek yıl sigortamı muhtemelen baka bir şirketten yapmak zorunda kalacağım :) Şu anki poliçem Aksigorta'dan.

Geçmiş olsun allah göstermesin kimsenin başına gelmesin bu tür şeyler inşallah.Valla içim acıdı görünce :(

Sağolasın Aydın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #27 : Eylül 13, 2009, 13:02:59 »
Hakkı bey çok büyük geçmiş olsun. Cana gelecek mala gelsin arabayı tamir ettirirsiniz olur biter.
Bu tür aksilikler istemeskde başımıza geliyor.
Toyota Corolla Terra Special

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Eylül 13, 2009, 13:46:08 »
Hakkı abi geçmiş olsun tekar böyle bir olayla karşılaşmazsın inşallah diyorum, servis olduğu için başka da hiç bişey demiyorum.   :nija:
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Toyota is my life...
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Eylül 13, 2009, 14:46:35 »
geçmiş olsun
Allah büyük kazadan korusun
2012 toyota corolla 1.33 comfort kar beyazı + LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Eylül 13, 2009, 14:59:02 »
ooff yeni gördüm hakkı bey çok geçmiş olsun.....

sizin sinirlenebileceğinizi hiç düşünmezdim... sizi bile sinirlendirdilerse ne diyebilirim.. :)
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
« Yanıtla #31 : Eylül 13, 2009, 15:19:07 »
geçmiş olsun hakkı abi..ufak tefek sürtmeler kafaya takmaya değmez..
.
servisteki fiyatlar tabi biraz kabarık olur da yapılan işlem kusursuzdur..
ben kaskoya acıyıp mahallede onarım yaptırdım birkaç kere, sonra hem pişman oldum, hem de kasko yine bana acımayıp poliçede 2 kat fiyat çıkardı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Eylül 13, 2009, 20:11:20 »
Hakkı abi çok geçmiş olsun..Allah daha kötüsünden saklasın..Abi diğer taraftada hasar var herhalde..Faturaya sağ kapı saçı boya,söküp takmada faturaya eklenmiş..Abi servis bu herşeyden para alıyorlar..Dısarda bu hasarınızı en fazla 500-1000 arası yaptırırdınız..Düşünün ki camsilecegi 35 tl söküp takmaya 10 tl alan servis,burdaki söküp takma fiyatlarından götürüyor parayı zaten..Hakkı abi gelen mala gelsin önemli değil.Hertarafı demir degişse ne olur boyansa ne olur çok kafana takma..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #33 : Eylül 13, 2009, 20:21:07 »
Gecmiş olsun Hakkı abi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Eylül 13, 2009, 23:39:32 »
Çok geçmiş olsun Hakkı hocam

+1. Bunlarla birlik eğer kasko varsa bazen başka bir yere dokunulmadan yapılabilecek işlemler bile, elimizi vurmuşken bunu da yazalım mantığı ile yapılıyor. Daha önce eski arabamın arka sağ kapı camı kırılmıştı (cam dışında araçta en ufak çizik bile yoktu) eğer ben tamam deseydim neredeyse arabayı komple boyamaya niyetlenmişlerdi. Sonuçta para kaskodan çıkıyor diye, hiç acımıyorlar.
Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 17 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Eylül 14, 2009, 09:13:11 »
Hakkı bey çok büyük geçmiş olsun. Cana gelecek mala gelsin arabayı tamir ettirirsiniz olur biter.
Bu tür aksilikler istemeskde başımıza geliyor.

Hakkı abi geçmiş olsun tekar böyle bir olayla karşılaşmazsın inşallah diyorum, servis olduğu için başka da hiç bişey demiyorum.   :nija:

geçmiş olsun
Allah büyük kazadan korusun

Gecmiş olsun Hakkı abi

geçmiş olsun hakkı abi..ufak tefek sürtmeler kafaya takmaya değmez..
.
servisteki fiyatlar tabi biraz kabarık olur da yapılan işlem kusursuzdur..
ben kaskoya acıyıp mahallede onarım yaptırdım birkaç kere, sonra hem pişman oldum, hem de kasko yine bana acımayıp poliçede 2 kat fiyat çıkardı :)

Teşekkürler Cem, doğrusunu söylemek gerekirse ben de kasko primimin her halükarda aynı oranda artacağını düşündüğüm için hiç tereddüt etmeden yetkili servise gittim.

ooff yeni gördüm hakkı bey çok geçmiş olsun.....

sizin sinirlenebileceğinizi hiç düşünmezdim... sizi bile sinirlendirdilerse ne diyebilirim.. :)

Sağolun Hande Hn. Doğrusunu söylemek gerekirse ben de düşünmezdim ama beni de çıldırtabilecek insanlar varmış demek ki :D

Hakkı abi çok geçmiş olsun..Allah daha kötüsünden saklasın..Abi diğer taraftada hasar var herhalde..Faturaya sağ kapı saçı boya,söküp takmada faturaya eklenmiş..Abi servis bu herşeyden para alıyorlar..Dısarda bu hasarınızı en fazla 500-1000 arası yaptırırdınız..Düşünün ki camsilecegi 35 tl söküp takmaya 10 tl alan servis,burdaki söküp takma fiyatlarından götürüyor parayı zaten..Hakkı abi gelen mala gelsin önemli değil.Hertarafı demir degişse ne olur boyansa ne olur çok kafana takma..

Sağolasın Tuncay hocam. Evet, diğer tarafta da ufak bir hasar var. Aslında ona hiç dokundurtmasam da olurdu ama madem sol çamurluk komple gitti, sağı da düzelttireyim bari dedim.  Dediğin gibi cana geleceğine mala gelsin, şahsen hiç kafaya takmadım.

Çok geçmiş olsun Hakkı hocam

+1. Bunlarla birlik eğer kasko varsa bazen başka bir yere dokunulmadan yapılabilecek işlemler bile, elimizi vurmuşken bunu da yazalım mantığı ile yapılıyor. Daha önce eski arabamın arka sağ kapı camı kırılmıştı (cam dışında araçta en ufak çizik bile yoktu) eğer ben tamam deseydim neredeyse arabayı komple boyamaya niyetlenmişlerdi. Sonuçta para kaskodan çıkıyor diye, hiç acımıyorlar.

Sağolasın Mehmet hocam. Servislerde böyle bir eğilim her zaman mevcut, çok iyi biliyorum. Hiç aklımızda yokken babamın emektar arabasını komple boyatmıştık biz de vakti zamanında :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Eylül 14, 2009, 10:06:07 »
çok geçmiş olsun hakkı hocam, allah daha beterinden korusun,hasar çok olmamasına rağmen kaskoyu iyi yontmuşlar :)  iyiki kaskonuz var,ya kaskonuz olmasaydı, bi dünya masraf olacaktı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Model Yılı: '08
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Eylül 14, 2009, 14:44:33 »
geçmiş olsun hakkı bey, maalesef yetkili servislerde işçilik çok pahalı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Eylül 14, 2009, 23:24:27 »
Hakkı abi geçmiş olsun. Allah daha kötülerinden sakınsın.

Bişeyi merak ettim kusruma bakma. Arka sol kapı sanırım değişmemiş. Boyandıktan sonra renk farkı oluştumu araç ustunde kapıda yani. Sırıtma oldumu.
Burak Tolga Erdoğan Kardeşimizi Saygıyla Anıyoruz.
Bir zamanlar Yaris i vardı :S

Artık Corolla sı var :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 17 kere teşekkür etti
« Yanıtla #39 : Eylül 15, 2009, 08:41:37 »
çok geçmiş olsun hakkı hocam, allah daha beterinden korusun,hasar çok olmamasına rağmen kaskoyu iyi yontmuşlar :)  iyiki kaskonuz var,ya kaskonuz olmasaydı, bi dünya masraf olacaktı...

geçmiş olsun hakkı bey, maalesef yetkili servislerde işçilik çok pahalı.

Hakkı abi geçmiş olsun. Allah daha kötülerinden sakınsın.

Bişeyi merak ettim kusruma bakma. Arka sol kapı sanırım değişmemiş. Boyandıktan sonra renk farkı oluştumu araç ustunde kapıda yani. Sırıtma oldumu.

Sağolasın Ramazan hocam. Hayır, çok şükür herhangi bir renk farkı oluşmadı. Tabi bunda, 4 yıllık olmasına rağmen aracımın renginde herhangi bir solma olmamasının da payı oldukça büyük sanırım.