0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gecmis olsun Hakki. Allah hepimizi kazadan beladan korusun.
hakkı abi geçmiş olsun.
geçmiş olsun kardeş. geri giderken 3-4 yaşlarında bir çocuğa vuruyordum(boyu bagajdan küçük) neredeyse o günden beri gaz vermeden geri çıkıyorum.
geçmiş olsun
Geçmiş olsun, Allah kaskosuz servise düşürmesin o zaman bu nasıl bir işçilik anlamadım...
Geçmiş olsun başkan
Hakkı Abi geçmiş olsun Neler oluyor bu miniklere böyle ya, NAL gibi nazar boncuğu tak bence bir tane. Tekrar geçmiş olsun...
çok çok geçmiş olsun hakkı. bu işlem dışarıda 750 tl yi geçmez gibime geliyor. özel servise gitmiş olsan kasko eksperi bu paraya itiraz ediyor. ama servis olunca kabul ediyorlar ya da pert etme teklifini yapıyorlar.
Geçmiş olsun Hakkı, kaskosuz arabaya binilmez bunu unutmamak lazım. Ama birde böyle fiyat çıkmasında aracın kaskolu olmasınında rolü var. Araç sahibine yansımıyacağı için bayağı bi işçilik yazmışlar. Nasıl olsa kasko ödüyo. Oysa kaskosuz olupta pazarlık edilse çamurluk onarılır, sadece stop lambası eklenir Muhtemelen 1000 - 1500 TL civarına çıkılırdı. Ya bide bune abi herkes gecekuşu olmuş?
Geçmiş olsun allah göstermesin kimsenin başına gelmesin bu tür şeyler inşallah.Valla içim acıdı görünce
Geçmiş olsun Hakkı, kaskosuz arabaya binilmez bunu unutmamak lazım. Ama birde böyle fiyat çıkmasında aracın kaskolu olmasınında rolü var. Araç sahibine yansımıyacağı için bayağı bi işçilik yazmışlar. Nasıl olsa kasko ödüyo. Oysa kaskosuz olupta pazarlık edilse çamurluk onarılır, sadece stop lambası eklenir Muhtemelen 1000 - 1500 TL civarına çıkılırdı.
Hakkı bey çok büyük geçmiş olsun. Cana gelecek mala gelsin arabayı tamir ettirirsiniz olur biter. Bu tür aksilikler istemeskde başımıza geliyor.
Hakkı abi geçmiş olsun tekar böyle bir olayla karşılaşmazsın inşallah diyorum, servis olduğu için başka da hiç bişey demiyorum.
geçmiş olsunAllah büyük kazadan korusun
Gecmiş olsun Hakkı abi
geçmiş olsun hakkı abi..ufak tefek sürtmeler kafaya takmaya değmez...servisteki fiyatlar tabi biraz kabarık olur da yapılan işlem kusursuzdur..ben kaskoya acıyıp mahallede onarım yaptırdım birkaç kere, sonra hem pişman oldum, hem de kasko yine bana acımayıp poliçede 2 kat fiyat çıkardı
ooff yeni gördüm hakkı bey çok geçmiş olsun.....sizin sinirlenebileceğinizi hiç düşünmezdim... sizi bile sinirlendirdilerse ne diyebilirim..
Hakkı abi çok geçmiş olsun..Allah daha kötüsünden saklasın..Abi diğer taraftada hasar var herhalde..Faturaya sağ kapı saçı boya,söküp takmada faturaya eklenmiş..Abi servis bu herşeyden para alıyorlar..Dısarda bu hasarınızı en fazla 500-1000 arası yaptırırdınız..Düşünün ki camsilecegi 35 tl söküp takmaya 10 tl alan servis,burdaki söküp takma fiyatlarından götürüyor parayı zaten..Hakkı abi gelen mala gelsin önemli değil.Hertarafı demir degişse ne olur boyansa ne olur çok kafana takma..
Çok geçmiş olsun Hakkı hocam+1. Bunlarla birlik eğer kasko varsa bazen başka bir yere dokunulmadan yapılabilecek işlemler bile, elimizi vurmuşken bunu da yazalım mantığı ile yapılıyor. Daha önce eski arabamın arka sağ kapı camı kırılmıştı (cam dışında araçta en ufak çizik bile yoktu) eğer ben tamam deseydim neredeyse arabayı komple boyamaya niyetlenmişlerdi. Sonuçta para kaskodan çıkıyor diye, hiç acımıyorlar.
çok geçmiş olsun hakkı hocam, allah daha beterinden korusun,hasar çok olmamasına rağmen kaskoyu iyi yontmuşlar iyiki kaskonuz var,ya kaskonuz olmasaydı, bi dünya masraf olacaktı...
geçmiş olsun hakkı bey, maalesef yetkili servislerde işçilik çok pahalı.
Hakkı abi geçmiş olsun. Allah daha kötülerinden sakınsın.Bişeyi merak ettim kusruma bakma. Arka sol kapı sanırım değişmemiş. Boyandıktan sonra renk farkı oluştumu araç ustunde kapıda yani. Sırıtma oldumu.