0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
güzel bir çalışma olmuş ama gerçekten biraz fazla uğraşmışsınız bir röle bir flaşör ledle çok daha rahat yapardınız fikrimce, yinede emeğinize sağlık
Osman bey videoyu izledim gerçekten süper olmuş sanki fabrikasyon gibi
Teşekkür ederim. Onuda düşündüm. Her ne kadar o anda araçta olmasamda bahsettiğiniz flaşörün tık tık sesi beni deli eder. Birde o ses dikkat çeker onun için vazgeçtim o düşünceden.
Bahsettiğim ledler ses yapmıyor Osman bey, rölede kontağı açtığınızda ledin devreden çıkması için zaten
Video'yu da izledikten sonra bir kez daha tebrik ederim.Orjinal gibi olmuş
Teşekkür ederim Özcan. Aslında bu tür şeyler senin craftere daha iyi yapılır. Alan geniş koy anam koy ledleri...Şöyle diskolar gibi birde ortaya dönen küre
Aslında ben Crafter'a ön göğüs altına,ayak kısmına,tavan lambası ile beraber çalışacak VW mavisi led taktırmayı düşünüyorum.Yolcu kabininde ise koltukların kolçak altına 20 cm'lik hazır led şeritlerden taktırmayı planlıyorum.Yolcu kabininde ki gece yolculukların da ayrı bir anahtar yardımı ile normal aydınlatmadan bağımsız düşünüyorum.Sağlı sollu toplam 3 adet 20 cm'lik şerit işimi görecektir.Ne dersin yaptırmalımıyım acaba.Fazla ışık vermez değilmi.Bu arada led'lerin yönü yere doğru olacak.Önerini bekliyorum. Ayrıca elektrik konusunda Fransız oldugum için birde elektrik ustasına gitmem gerekecek.Aracın elektrik tesisatının orjinalini bozmadan,garantimi zedelemeden yapması gerek.Garantim riske gireekse hiç yaptırmam
tebrik ederim osman başkan bi alkışı hakettin
ya bazı farlar varya kısalar böyle yanıp sönüyor flaş gibi patlıyor onlar çok hoşuma gibiyor yapılamazmı
Ledlerin gerek beslemesi gerekse çektikleri akım oldukça düşük olacağı için aracın için bir sorun oluşturmayacaktır bence. Ama tabii bu söylediklerime yetkili servislerinde katılması gerekir.
yok osman abi o dediğinin farlarda olanı yanıp sönüyor farlar heralde bu olsa gerekhttp://www.tuningpiyasa.com/?urun-detay_7959_Far_ici_Flas_Lamba.html//www.youtube.com/watch?v=LS7OphyAORY
Geçen servis garanti teknisyeni ile görüştüğümde orjinalliği bozulmadığı sürece bir sorun yok dedi.Mesela orj. Cd çaları çıkardım ve yerine ekranlı bir DVD taktım.Bu ileride müzik tesisatı ve buna bağlı eklentilerde bir sorun çıkarırsa ve DVD'nin montajı kaynaklı ise o sistem granti dışı kalıyor.Yada arıza diyelim ki orjinal tesisatta oldu ama DVD montajı ile bir ilgisi yok.O zaman o arıza yapan parça orjinali ile değişiyor. Bu arada bu ayak altı lambalarına merakım sattığım A4'ten kaldı bana.Hangi kapı açılsa o kapının lambası yanıyor.Ayrıca iki ön kapının altına farlara bağlı olarakta beyaz Led düşünüyorum.Kapıyı açtığımızda dışarısı aydınlansın ki bastığımız yeri iyi görelim.Yapım aşamasından önce senden bir ön bilgi isteyeceğim.Yardımcı olursanda çok sevinirim
tamam işte abi şundan alsam ön farlara taksamhttp://www.tuningpiyasa.com/?urun-detay_7959_Far_ici_Flas_Lamba.html