0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Beni en tedirgin eden araçlardır Özcan abi o dediklerin, ısuzu iveco vs. diz mesafesi yok denecek kadar az, virajlara girmesi bi garip zaten. Yolculuk bitene kadar neler çekiyorum bir ben birde Allah bilir... Niye onları üretiyorlar anlamış değilim...
bunda yolculuk yapmak çok başka bir şey olsa.özcan abi bunları kullanamk çok muzor yani yol tutuşları nasıl?
9m dediğimiz 27'lik denen iveco, isuzu grubu mu yoksa onlardan daha uzun 3 kapılı otobüsle 27lik arası doğuş, cobra, probus vs olanlar mı? 2. grup olanlar özellikle İstanbul'da mevcut olduğu hatlar için çok kıymetliler 3 kapılı büyük otobüslerin zorlanacağı tarz hatlarda çalışıyorlar 133 ve sonrası hatlar beykoz'un köylerine gibi
Atakan, lütfen türkçe yazım kurallarına uyalım, dikkat edelim. Demek kimileri için daha ekonomik oluyor ancak ayakta yolcu alınması (eğer öyle ise) bence problem yolcular için. Diğer yandan daha minibüsler bile hala bir çok yerde kullanılıyor. Hadi bu Midibüsler belli sayıda yolcu alabiliyor, Minibüs'ün öyle bir özelliği de yok. Ayakta almaz ise zaten para kazanamazlar. İlginç yani.