0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benim aracım 2010 corolla dizel elegant bende vites değişim göstergesi bulunuyor comfort modellerde olmayabilir
Cüneyt Bey , 2010 model Corolla hakkında yeni izlenimler (hızlanma,süspansiyon,ön konsol tıkırtısı, fren sesi vs.) var mı? Toyotanın sitesinde süspansiyon sisteminde de iyileşme yapıldığı belirtiliyor. Sizce sonuç nasıl?
yayla gibi araba.motor performansına diyecek laf bulamıyorum.kilosu 1240kg olan bir araba böyle gidiyorsa ötesi yok diyorum.yol sesi yok denecek kadar az.tamamiyle rahat sürüş konfor arabası diyebilirim ve herkezede tavsiye ederim.gönül rahatlığı ile alınabilir.toyota yapmış yapacağını demekten başka bir kelime veya cümle gelmiyor aklıma.teknoloji budur.ince bir zevk ve çevikliğin zekice birleşimi > Corolla
Cüneyt Bey, cevap için teşekkürler. (Rica ederim ne demek!)Yeni kasanın 2007-2009 arasındaki modellerinde fren sesi(fren yapıldığında gıcırdama-ötme) ve ön konsol sesi(tıkırtı-çıtırtı) karakteristik sorunlardı. Bunlar galiba 2010 6 vitesli modellerde halledildi.(Aynen) Hızlanmanın iyi olmasına inanın çok sevindim. Çünkü , yine 2007-2009 arası yeni kasa Corolla için gaz pedalına duyarsızlık , ivmelenmenin pek tatminkar olmaması gibi sorunlar vardı. Ben, sırf bu sorunlar yüzünden 5000 km.de Corollayı elden çıkarmıştım.(Yazık olmuş) Viteslerin beşten altıya çıkartılması vites aralıklarını azaltacağı için performansa olumlu etki yapmış anlaşılan. (Kesinlikle)