0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
far kaşlarını sökersen daha iyi olur bence
yorum yokmu arkadaşlar iyi veya kötü yorumlarınıı bekliyorum
Masallah, temiz araba. Bunlar cok nadir bulunuyor herhalde, Turkiye'de bu yillara ait Hatchback Corolla gordugumu hatirlamiyorum.Jantlar cok hos, orijinal olsa gerek. Fren tesisatinin kirmizi olmasi olumlu anlamda dikkat cekiyor.Arabanin km.si kac acaba? Kazasiz belasiz gule gule kullanin.
Ahmet abi jantlar orjinal değil http://www.jant.com.tr/hijoin.htmlinkteki jantlardan 3. sıranın soldan 2. olan jant hiojin markası
Burak Tolga, tek hatirladigim Toyota lisedeki bayan Kimya hocamizin kullandigi kirmizi Toyota Corolla'ydi. 1990-1991 model oldugunu simdi soyleyebiliyorum. Hocamizin adi Suzan Capci (ogrencilerin soyadiyla ilgili degisiklikler yaptigini hatirliyorum), bir kis gunu (Ankara'da) okul bahcesine geldiginde benden topuklu ayakkabilarini tutmami istedi, yalin ayak suruyormis arabayi Isin eglencesi bir tarafa (ki oyle hatirliyorum, baska turlu aklimda kalmazdi), o zamanlar Toyota Corolla'yi tercih edenler ileri goruslu, zeki imis. Bizim akrabalardan almak isteyenler oldu, ama cesaret edemediler. Yedek parcasi pahali olur diye cekindiler o zamanlar...