Gönderen Konu: nedir bu chip meslesi  (Okunma sayısı 1301 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
nedir bu chip meslesi
« : Eylül 12, 2009, 17:02:57 »
 :wacko: arkadaşlar chip falan diorsunuz anladığım kadarıyla arbanın motor gücü artıyor bana bu konuda bilgi verebilirmisiniz hangi toyotalara takılabiliyor, yakıt oranı değişiyormu, maliyeti nedir,aracı zorluyormu ?? yardımcı olursanız sevinirim..

Toyota Club Türkiye

nedir bu chip meslesi
« : Eylül 12, 2009, 17:02:57 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: A+
Ynt: nedir bu chip meslesi
« Yanıtla #1 : Haziran 09, 2010, 01:50:33 »
kardeşim toyota d4d turbo dizellerin ecu yazılımlarında yapılan değişiklik sonucu optimal olarak 110 bg civarına gücü ulaşmakta , bu sistemin sağlıklı bir şekilde verim vermesi turbo desteği ile olmakta...

selamlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Haziran 09, 2010, 09:17:20 »
kardeşim toyota d4d turbo dizellerin ecu yazılımlarında yapılan değişiklik sonucu optimal olarak 110 bg civarına gücü ulaşmakta , bu sistemin sağlıklı bir şekilde verim vermesi turbo desteği ile olmakta...

selamlar

siz bir konudada reklamlar adlı bir yorum yapmıştınız bu chip ile alakalı ;) daha bu sabah cevapladım o mesajınızı :) görüyorumki sadece chiple alakalı konulara ilgi duyuyorsunuz ee tabi insan nerden ekmek yerse onunla ilgilenmeli değilmi ?  yalnız şu varki arkadaşımız bu konuyu taaa geçen sene açmış ;) sizce hala bu konuya cevap veren varmı yokmu diye düşünüp bu konuyu takip ediyormudur ;)

eski bir konuyu hortlatmışsınız :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #3 : Haziran 09, 2010, 11:19:00 »

tsk ler bilgilendirmeniz icin...

toyota markasında farklı bir şey hakkında ne biliim aerodinamik olsun sürüş konusu olsun ya da herhangi kronik sorunu hakkında bilgim yok sadece bildiğim konu hakkında forum da gecen tum konulara yazdım ...

herhangi sakınca var ise yazmayalım sorun yok selamlar