0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar ben 91 gl aldım yeni aslında d4d de var benim ma bunu ikiinci araba olrak aldım tüplü araç fakat bi ara bizden birisi sanırım eko yak kullanarak bir tassarruf sağlamıştı kim olduğunu hatırlamıyorumb arada araç benim üç yıl önce kullanıp sattığım ve anısına tekrar satın aldığım fabrikasyon olarak duran tamamen orjinal duran bir araba performans tüpte 2. viteste rahat 100 ü görüyor birkez bastım müthiş yumuşak zevk veriyor mmt dizeli hanım kullanıyor zevkine geziyorum şu eko yakı kullanan dağhan heralde sendinbi ara resmini eklerim bordo çok hoş bir araba antalyadan selamlar[/quote]eko-yak kullanan benim, resimlerini de merakla bekliyorum
Aslında övünülecek bir şey değil. Büyük ihtimalle muayeneden geçemeyecek durumdadır o araba. Ben böyle arabaların trafikte benimle aynı haklara sahip olmasından rahatsızlık duyuyorum. Dayanıklılık ayrı konu.[/quote]o kadar da değil !! çürük içinde dediysem darma dağın demedim. muayeneden sorunsuz geçecek durumda ve bir eksiği yok. hatta belki sizde bile olmayan bir takım zorunlu malzemelerin neredeyse tamamı da mevcut (tebeşir dahil ). km'si de dün gece 398,000 olmuştu (bir kaç ayda bir görebiliyorum artık). artık oturduk acaba motoru ne zaman bitecek diye dehşet ve ibretle izliyoruz.
Direksiyonda yeni model araçlarla kıyaslayınca atikliği yok denebilecek kadar az.Ani sağa sola çevirişlerinizde araç çok geç algılıyor.[/quote]Hacım biliyorum kızacaksın eski konuları açmama fakat zaten amaç bilgi paylaşımı Bu bahsettiğin direksiyon olayında bence bir yanlışlık var çünkü tam aksine bizimkisi çok hassas en ufak birşeyde tepki verebiliyor (otoyolda dezavantaj tabi) ben baş parmağımla döndürdüğümü hatırlıyorum hiç bir sorun çıkmıyordu, bence iyi bir ustaya ya da servise göster derim, eğer olurda bulamazsan benim tanıdığım 2 sene önce Toyota servisten ayrılma bir ustam var, aracın sesinden teşhisini koyabilecek biri.Yanlız gaza ani yüklenmelerde boğulmaya benzer bir olay bende de var, nedenini bilmiyorum tam olarak, önceleri karbüratörünü temizletmek için karbüratörcüye gitmiştik orada ''jikle diyaframını'' artık ömrünü bitirdiği için iptal etmişlerdi (arabaya bir zararı yok gidiyor fakat ekisi gibi atlamıyor) . Usta bunun sarf malzemesi olduğunu fakat parçacılarda bulamayacağımı söylemişti, sadece serviste olur o da 190 ytl gibi bir ücrettir demişti. Parçayı görsen hiç o kadar para eder mi demezsin inan En kısa zamanda onu halletmek istiyorum bende gerçekten benimde kafamı çok kurcalıyor çünkü.
Ufak bir parça var karbüratörün orada.Oradan hava kaçırıyor ve ikinci kelebek 3000 devirden sonra ancak kavrayabiliyor.Muzafer Yaman Birsayı'larda 250'ye hallederiz dediler de, ben satacağım bu gidişle [/quote]Evet dostum Ufo'ya benzer hatta metalik görünümlü bir parça. Tam olarak hatırlayamıyorum ama bizim usta'da bu devir hakkında seninkine benzer birşeyler söylemişti, büyük ihtimalle bahsettiğimiz parçadan kaynaklanıyor.Ama sırf bu yüzden satman gereksiz olur derim ben, çünkü sattığın parayla bunun gibi bir araca sahip olamazsın üzerine eklemen gerekir...