0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cuneyt, Toyota dizaynlari cok muhafazakar. Toyota arabalari stil yoksunu diye biliniyor ABD'de.
kemal abi güzellik görecelidir, ben yeni civic tasarımını ciddi anlamda itici buluyorum, HB de sedan da çok itici tasarımlar bence..ve hatta yeni corolla daha bile yakışıklı
bence tğrkiyede c segmentinde en iyi tasarım corollaya ait ne cruze gibi aşırı dercede kocaman nede astra gibi uyumsuz nede civic gibi sanki yayık tipi var
Ahmet yeni Kia Cerato eklemiş olduğun fotoda ki aracın 4 kapılı sedanı olarak gelecek.Kia'nın resmi internet sayfasında da fotoları var zaten.Öok agresif bir görüntüye sahip.Ve dizayn olarakta bana göre başarılı bir araca benziyor.Tabii ki araç ülkeye giriş yaptığında gidip canlı canlı incelemek gerekecek.Ve en önemli nokta Kia eğer Fiat'ın yaptığı gibi ucuz fiyatlı lansman gerçekleştirirse hem satışlarını artıracaktır hemde daha fazla kitlelere ulaşacaktır.Sadec dış görünümü için bu arabayı düşünebilirim.Ama sadece dışı için
Daha once bahsi gecti, Toyota Venza adli bir crossover modeli piyasaya surdu.Ozellikle musterilerin stil kaygilarini on planda tutarak.
Yeni Corolla'yı ben de beğenmiyorum. Yeni kasasının çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum. Gerçekten çok itici geliyor tasarımı. Ayrıca far ve stoplarında halen turuncu kullanan her markaya saygılarımı sunuyorum
Dogan, Toyota'yi kastediyorsan dogru, dizayna gelince Toyota cok basarili degil, dizayna cok onem vermiyorlar oteden beri. Belki, Toyota araclarin gercekten dolu olmasindan, dolu gibi gosterme cabalarina gerek kalmiyor. Toyota dizayna, ekstralara asil unsurlara harcadigi kadar para harcamiyor. Musterisi de ona gore zaten. Gulu seven dikenine katlaniyor
Bak işte buna Kia çok üzülecek Atakan.Onlar merakla senin Forte'ye bineceğin günü bekliyordular
Erhan bey. Bu başlığın altında beğenilerimizi değil de, yeni toyota kullanıcılarının paylaşacakları bilgileri yazması gerekiyor. Varsa bu konuda bir bilginiz paylaşın lütfen. Konuyu ben başlattığım için de bunu rahatlıkla söylüyorum.Tabii ki beğenmeyebilirsiniz. Almazsınız olur biter. Yeni çıkacak kasayı da beğenmeyecek olursanız, onu da almayıverirsiniz. Sizin beğendiğiniz bir kasa çıkana kadar beklersiniz. Ya da siz de diğer bazı arkadaşlar gibi Honda alır, mutlu olursunuz.Ben beğeniyorum. Hatta bayılıyorum. E çok şükür gücüm de var, aldım. İsteseydim Honda da alırdım, ya da aklınıza hangi marka geliyorsa... Ama özellikle Corolla aldım, çok beğendiğim için. Yenisi çıksın, hemen o gün onu da alıcam hatta... Kim ne diyebilir ki?
Bu başlığın altında beğenilerimizi değil de, yeni toyota kullanıcılarının paylaşacakları bilgileri yazması gerekiyor. Varsa bu konuda bir bilginiz paylaşın lütfen. Konuyu ben başlattığım için de bunu rahatlıkla söylüyorum.
Toyota'yı beğenenlerin beğenisini kabul ediyosunuzda, Honda yada başka bi markayı beğenen kişi çıkınca, konuyla ilgili bilgileri varsa onları mı yazmalarını mı istiyosunuz ?
Siz bayılıyor olabilirsiniz. Ama ben ciddi anlamda beğenmiyorum. Sadece Beyaz ve Siyah rengini biraz daha güzel buluyorum. Sondan bir önceki kasayı daha çok beğeniyordum. Bu benim kişisel görüşüm elbette. Kimseyi bağlamaz tabii ki. Bahsettiğim dış görünüş bu arada. Siz rahatsız oluyorsunuz diye de fikrimi değiştirecek değilim. Hayır neden bu durum sizi rahatsız etti anlamadım. Siz beğenmişsiniz hatta bayılmışsınız ve gidip almışsınız. Buna kim ne diyebilir. Bense beğenmiyorum. Toyota'da bir basın açıklaması yapıp benden özür dileyecek değil bu aracı beğenmediğim için Dediğiniz gibi bu sınıfta bir araç alacak olursam kesinlikle tercihim Civic olurdu. Param yetişmezse Cruze'u ciddi anlamda düşünürdüm. Corolla daha sonraki tercihim olurdu.Konuyu siz başlattınız diye burda ahkam kesemezsiniz. Zaten yeterince site yöneticimiz var. Gerektiğinde kendi insiyatifleri doğrultusunda konu da kitlerler, siteden de uzaklaştırırlar. Konu bazen sapıp bu tarz yönlere gelebiliyor. Yorumlarımız da bu doğrultuda değiştiriyor.
Kimse de kimseyi uzaklaştıramaz bir yere, takma sen kafana
Arkadaşlar güzel paylaşımlar yapıyoruz, karşılıklı polemiğe neden olabilecek ifadelerden de kaçınırsak çok daha güzel olacak.
yok abi uzaklaştırıyorlar ben 30 gün mü ne yasaklıydım haa uzaklaştım mı...sanmıyorum