Gönderen Konu: Segmentinin en çok tercih edileni  (Okunma sayısı 8813 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2010 Toyota Corolla Comfort 1.6 Benzinli
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
Ynt: Segmentinin en çok tercih edileni
« Yanıtla #40 : Ekim 03, 2009, 00:12:58 »
Cuneyt, Toyota dizaynlari cok muhafazakar. Toyota arabalari stil yoksunu diye biliniyor ABD'de.
Ahmet, valla ABD'lilerin çok da estetik bir yönleri olduğu kanaatinde değilim. :)

kemal abi güzellik görecelidir, ben yeni civic tasarımını ciddi anlamda itici buluyorum, HB de sedan da çok itici tasarımlar bence..ve hatta yeni corolla daha bile yakışıklı
bence tğrkiyede c segmentinde en iyi tasarım corollaya ait ne cruze gibi aşırı dercede kocaman nede astra gibi uyumsuz nede civic gibi sanki yayık tipi var
Türkay'a ve Atakan'a yüzde yüz katılıyorum ve ikisine de birer alkış benden... :alkis:
http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/2010-corolla-comfort/
2010 TOYOTA COROLLA COMFORT 1.6 BENZİNLİ DÜZ VİTES

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Ekim 03, 2009, 00:12:58 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Ekim 03, 2009, 00:35:35 »
   Ahmet yeni Kia Cerato eklemiş olduğun fotoda ki aracın 4 kapılı sedanı olarak gelecek.Kia'nın resmi internet sayfasında da fotoları var zaten.Öok agresif bir görüntüye sahip.Ve dizayn olarakta bana göre başarılı bir araca benziyor.Tabii ki araç ülkeye giriş yaptığında gidip canlı canlı incelemek gerekecek.Ve en önemli nokta Kia eğer Fiat'ın yaptığı gibi ucuz fiyatlı lansman gerçekleştirirse hem satışlarını artıracaktır hemde daha fazla kitlelere ulaşacaktır.Sadec dış görünümü için bu arabayı düşünebilirim.Ama sadece dışı için
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Ekim 03, 2009, 00:48:49 »
çakma kia forteye bineceğime safkan toyota tasarımı olan corollaya binerim.
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Ekim 03, 2009, 01:28:37 »
  Bak işte buna Kia çok üzülecek Atakan.Onlar merakla senin Forte'ye bineceğin günü bekliyordular :D
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Ekim 04, 2009, 19:19:52 »
  Ahmet yeni Kia Cerato eklemiş olduğun fotoda ki aracın 4 kapılı sedanı olarak gelecek.Kia'nın resmi internet sayfasında da fotoları var zaten.Öok agresif bir görüntüye sahip.Ve dizayn olarakta bana göre başarılı bir araca benziyor.Tabii ki araç ülkeye giriş yaptığında gidip canlı canlı incelemek gerekecek.Ve en önemli nokta Kia eğer Fiat'ın yaptığı gibi ucuz fiyatlı lansman gerçekleştirirse hem satışlarını artıracaktır hemde daha fazla kitlelere ulaşacaktır.Sadec dış görünümü için bu arabayı düşünebilirim.Ama sadece dışı için

Ozcan, zaten Forte, Spectra (Cerato)'yi yeniliyor. Insallah fiyatlarini uygun tutarlar.Ici de fena degil.Guvenilir, dayanikli, MP3 baglantilari standart.

Atakan, safkan mafkan diyor ama Toyota da Kia'dan beterdi ilk basladiginda, ilk basladigi zamanlari birak daha dune kadar burun kivriliyordu. Hala da 'ricer' diyorlar Japonlara burada.

Yeniyi anlamak icin ongoru lazim.Toyota'yi sevmek simdi yapilacak en kolay is. Bunu 20 sene onceden baslattiysan ne ala. Yok o zaman Sahin en iyisi diyordu isen baska... :D

Cuneyt, dedigin cok genis kapsamli, ama oto ureticileri en buyuk pazari ilk once dikkate aliyorlar, modayi da stili de pazar belirliyor.Bizim begendigimizi buyuk pazar begenmiyorsa oto ureticisi bizi degil buyuk pazari dinliyor.
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #45 : Ekim 04, 2009, 19:26:29 »
Daha once bahsi gecti, Toyota Venza adli bir crossover modeli piyasaya surdu.Ozellikle musterilerin stil kaygilarini on planda tutarak.

youtube.com/watch?v=9qHBxKQKLBs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Ekim 04, 2009, 20:33:47 »
Daha once bahsi gecti, Toyota Venza adli bir crossover modeli piyasaya surdu.Ozellikle musterilerin stil kaygilarini on planda tutarak.

Ahmet, bu da Lexus RX450h'ye çok benzemiş. Venza daha burada satışa sunulmadı ama video'dan öyle görünüyor

Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #47 : Ekim 04, 2009, 20:49:32 »
Haklisin Mehmet. Benziyor. :) Fiyati cok daha dusuktur tabii... Toyota ilk basta Lexus'da deniyor yeni dizayni,  sonra diger Toyota modellerinde uyguluyor.Toyota'nin bazi modelleri ile Lexus'in bazi modelleri ayni motoru kullaniyor...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2014 1.4 S/D4D Advance
  • Model Yılı: -
  • 7 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Ekim 10, 2009, 19:11:21 »
Allah aşkına hiç birini incelemedim sadece fotolara baktım, hepsi yap boz gibi duruyor ordan, şurdan, burdan birleştirip ortaya çıkarmışlar fakat hiç birinin hatlarında zarefet yok gibi, alacaklar çabuk sıkılacaklar gibi geliyor bir kere isimlerini sindiremezler gibi geliyor ( bu sözüm Toyota kullanıcılarına)  :D
Aldanma insanların samimiyetine Menfaatleri uğruna gelirler vecde, Cenneti vaad etmeseydi eğer Allah'a bile etmezlerdi secde. .
''Mehmet Akif ERSOY''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Kasım 12, 2009, 14:09:58 »
Yeni Corolla'yı ben de beğenmiyorum. Yeni kasasının çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum. Gerçekten çok itici geliyor tasarımı. Ayrıca far ve stoplarında halen turuncu kullanan her markaya saygılarımı sunuyorum :angry:
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #50 : Kasım 12, 2009, 18:11:57 »
Yeni Corolla'yı ben de beğenmiyorum. Yeni kasasının çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum. Gerçekten çok itici geliyor tasarımı. Ayrıca far ve stoplarında halen turuncu kullanan her markaya saygılarımı sunuyorum :angry:
Erhan bey. Bu başlığın altında beğenilerimizi değil de, yeni toyota kullanıcılarının paylaşacakları bilgileri yazması gerekiyor. Varsa bu konuda bir bilginiz paylaşın lütfen. Konuyu ben başlattığım için de bunu rahatlıkla söylüyorum.

Tabii ki beğenmeyebilirsiniz. Almazsınız olur biter. Yeni çıkacak kasayı da beğenmeyecek olursanız, onu da almayıverirsiniz. Sizin beğendiğiniz bir kasa çıkana kadar beklersiniz. Ya da siz de diğer bazı arkadaşlar gibi Honda alır, mutlu olursunuz.

Ben beğeniyorum. Hatta bayılıyorum. E çok şükür gücüm de var, aldım. İsteseydim Honda da alırdım, ya da aklınıza hangi marka geliyorsa... Ama özellikle Corolla aldım, çok beğendiğim için. Yenisi çıksın, hemen o gün onu da alıcam hatta... Kim ne diyebilir ki?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '16
  • 23 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Kasım 12, 2009, 20:54:43 »
Dogan, Toyota'yi kastediyorsan dogru, dizayna gelince Toyota cok basarili degil, dizayna cok onem vermiyorlar oteden beri. Belki, Toyota araclarin gercekten dolu olmasindan, dolu gibi gosterme cabalarina gerek kalmiyor. Toyota dizayna, ekstralara asil unsurlara harcadigi kadar para harcamiyor. Musterisi de ona gore zaten. Gulu seven dikenine katlaniyor :)
toyota sağlam sorunsuz olabilir ama aynı sınıftaki araçlardan donanım olarak daha geride.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Kasım 12, 2009, 21:43:18 »
  Bak işte buna Kia çok üzülecek Atakan.Onlar merakla senin Forte'ye bineceğin günü bekliyordular :D
iyi o zaman özcan abi biz hiç fikrimizi söylemeyelim
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #53 : Kasım 12, 2009, 22:30:33 »
Erhan bey. Bu başlığın altında beğenilerimizi değil de, yeni toyota kullanıcılarının paylaşacakları bilgileri yazması gerekiyor. Varsa bu konuda bir bilginiz paylaşın lütfen. Konuyu ben başlattığım için de bunu rahatlıkla söylüyorum.

Tabii ki beğenmeyebilirsiniz. Almazsınız olur biter. Yeni çıkacak kasayı da beğenmeyecek olursanız, onu da almayıverirsiniz. Sizin beğendiğiniz bir kasa çıkana kadar beklersiniz. Ya da siz de diğer bazı arkadaşlar gibi Honda alır, mutlu olursunuz.

Ben beğeniyorum. Hatta bayılıyorum. E çok şükür gücüm de var, aldım. İsteseydim Honda da alırdım, ya da aklınıza hangi marka geliyorsa... Ama özellikle Corolla aldım, çok beğendiğim için. Yenisi çıksın, hemen o gün onu da alıcam hatta... Kim ne diyebilir ki?

Siz bayılıyor olabilirsiniz. Ama ben ciddi anlamda beğenmiyorum. Sadece Beyaz ve Siyah rengini biraz daha güzel buluyorum. Sondan bir önceki kasayı daha çok beğeniyordum. Bu benim kişisel görüşüm elbette. Kimseyi bağlamaz tabii ki. Bahsettiğim dış görünüş bu arada. Siz rahatsız oluyorsunuz diye de fikrimi değiştirecek değilim. Hayır neden bu durum sizi rahatsız etti anlamadım. Siz beğenmişsiniz hatta bayılmışsınız ve gidip almışsınız. Buna kim ne diyebilir. Bense beğenmiyorum. Toyota'da bir basın açıklaması yapıp benden özür dileyecek değil bu aracı beğenmediğim için :) Dediğiniz gibi bu sınıfta bir araç alacak olursam kesinlikle tercihim Civic olurdu. Param yetişmezse Cruze'u ciddi anlamda düşünürdüm. Corolla daha sonraki tercihim olurdu.
Konuyu siz başlattınız diye burda ahkam kesemezsiniz. Zaten yeterince site yöneticimiz var. Gerektiğinde kendi insiyatifleri doğrultusunda konu da kitlerler, siteden de uzaklaştırırlar. Konu bazen sapıp bu tarz yönlere gelebiliyor. Yorumlarımız da bu doğrultuda değiştiriyor.
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '02
« Yanıtla #54 : Kasım 12, 2009, 22:39:33 »
Bu başlığın altında beğenilerimizi değil de, yeni toyota kullanıcılarının paylaşacakları bilgileri yazması gerekiyor. Varsa bu konuda bir bilginiz paylaşın lütfen. Konuyu ben başlattığım için de bunu rahatlıkla söylüyorum.
Toyota'yı beğenenlerin beğenisini kabul ediyosunuzda, Honda yada başka bi markayı beğenen kişi çıkınca, konuyla ilgili bilgileri varsa onları mı yazmalarını mı istiyosunuz ?
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #55 : Kasım 13, 2009, 11:02:03 »
Toyota'yı beğenenlerin beğenisini kabul ediyosunuzda, Honda yada başka bi markayı beğenen kişi çıkınca, konuyla ilgili bilgileri varsa onları mı yazmalarını mı istiyosunuz ?
Evet öyle istiyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #56 : Kasım 13, 2009, 11:29:34 »
Siz bayılıyor olabilirsiniz. Ama ben ciddi anlamda beğenmiyorum. Sadece Beyaz ve Siyah rengini biraz daha güzel buluyorum. Sondan bir önceki kasayı daha çok beğeniyordum. Bu benim kişisel görüşüm elbette. Kimseyi bağlamaz tabii ki. Bahsettiğim dış görünüş bu arada. Siz rahatsız oluyorsunuz diye de fikrimi değiştirecek değilim. Hayır neden bu durum sizi rahatsız etti anlamadım. Siz beğenmişsiniz hatta bayılmışsınız ve gidip almışsınız. Buna kim ne diyebilir. Bense beğenmiyorum. Toyota'da bir basın açıklaması yapıp benden özür dileyecek değil bu aracı beğenmediğim için :) Dediğiniz gibi bu sınıfta bir araç alacak olursam kesinlikle tercihim Civic olurdu. Param yetişmezse Cruze'u ciddi anlamda düşünürdüm. Corolla daha sonraki tercihim olurdu.
Konuyu siz başlattınız diye burda ahkam kesemezsiniz. Zaten yeterince site yöneticimiz var. Gerektiğinde kendi insiyatifleri doğrultusunda konu da kitlerler, siteden de uzaklaştırırlar. Konu bazen sapıp bu tarz yönlere gelebiliyor. Yorumlarımız da bu doğrultuda değiştiriyor.
Şimdi sevgili Erhan kardeşim (Arzu ederseniz Erhan Bey de diyebilirim) :
Sırayla cevap vereceğim yazdıklarınıza:
1-Ben sizin beğenmemenizden rahatsız olmadım. Neden olayım ki? İsterseniz pankart açın :) Tanımıyorum bile sizi! Ayrıca tanımış olsam bile rahatsız olmazdım. Netice ortak almadık arabayı. Siz nasıl Corollanın size itici geldiğini yazmışsanız, ben de bayıldığımı yazdım o kadar! Bu sizi rahatsız etti mi? Ayrıca Corolla alamayıp, sadece pislik atmak için aracı beğenmediğini söyleyenleri biliyorum ben bu forumda(ve de gerçek hayatta). Sizi tenzih ederim tabi, üstünüze alınmayın.
2-Civic beğenenleri ben anlamıyorum. İnanın ki bunu samimi söylüyorum. Ama yine de bir dereceye kadar aklım alıyor. Ama ne olur Corolla ile Cruze'u aynı konu içersinde dahi kullanmayın. 2 hafta önce amcamın oğlu aldı, oradan iyi tanıyorum Cruze'u. Yani sallama konuşmuyorum. Paranıza yazık edersiniz. Ben uyarmış olayım da...
3-... Hakkı Hocamın hatrına :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #57 : Kasım 13, 2009, 12:25:48 »
Arkadaşlar güzel paylaşımlar yapıyoruz, karşılıklı polemiğe neden olabilecek ifadelerden de kaçınırsak çok daha güzel olacak.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #58 : Kasım 13, 2009, 12:27:29 »
Kimse de kimseyi uzaklaştıramaz bir yere, takma sen kafana  ;)
yok abi uzaklaştırıyorlar :) ben 30 gün mü ne yasaklıydım :) :) haa uzaklaştım mı...sanmıyorum :P
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #59 : Kasım 13, 2009, 13:56:07 »
Arkadaşlar güzel paylaşımlar yapıyoruz, karşılıklı polemiğe neden olabilecek ifadelerden de kaçınırsak çok daha güzel olacak.
Tamam Hakkı hocam. Senin hatrına ben kendi payıma düşeni yapıyorum ve bir önceki mesajımın son paragrafını siliyorum.
yok abi uzaklaştırıyorlar :) ben 30 gün mü ne yasaklıydım :) :) haa uzaklaştım mı...sanmıyorum :P
Hadi ya? :) Seni bile yasakladılar demek! Korkulur bu yöneticilerden  :P