0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Toyota Camry SW 92-96 modelleri Cenaze Araci diye adlandiriliyor.
SW görmedim ama ilginç bir yakıştırma olmuş. Böyle adlandırıldığına göre gerçektende berbat olmalı Bence Toyota Uzak doğu dışında güzel şekilli bir araba üretemiyor. Uzak doğu dışında Toyota araçlarını hep fazla çekik gözlü, çok agresif bir görünümle üretiyorlar. Ben uzak doğu dizaynı olan Toyotaları daha çok seviyorum
her malın alıcısı vardır muhakkak bende araba uff çok dolu duruyor diye araç almam ama aldığım arabanın hakkını veren mekanik yapısının silik bir dizayn altında kaybolmasını pek istemiyorum hatta hazmedemiyorum o açıdan bakıldığında cruze örnek bir araç bence 3 kuruşluk yumurtayı nasıl allar pullar 5 kuruşa satarız Toyota da rüştünü ispatlamış araçlar dışında land cruiser, hilux vs çok silik özellikle hiace geri döndü türkiye'ye ama nasıl bir araç o öyle sokakta arkadaşımla aracı görüp baktığımızdaki izlenim aracın 10 yaşında falan olduğuydu öylesine bayık baygın bir duruşu var
kemal abi güzellik görecelidir, ben yeni civic tasarımını ciddi anlamda itici buluyorum, HB de sedan da çok itici tasarımlar bence..ve hatta yeni corolla daha bile yakışıklı
Honda tipsiz mi olur Kemal abey... Corolla kadar güzel işte...