Gönderen Konu: Corolla Terra - Dijital Saat Bölümüne Park Sensörü  (Okunma sayısı 3502 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+

Arkadaşlar,

Corolla Terra'ların göğsünde, Manuel klima düğmeleri üzerinde ve dörtli ikaz lambası düğmesi ile yolcu emniyet kemeri ikaz lambası arasında kalan kısım için herhangibir modifikasyon yapılabiliyor mu?
El kitabında buranın dijital saat olduğu yazıyor, sanırım dijital klimalı modellerde. (Böylece dijital klimalı modellerde iki tane mi saat oluyor yoksa radyo-CD ekranında saat yok mu Sol modellerde?)

Aslında eğer oluyorsa, niyetim; burada ekranı olabilen bir park sensörü taktırabilmek ama o orjinal görüntüyü bozmadan dijital saat gibi ışıklı mesafe göstergesi olan. Güzel olmaz mıydı? :)
2006 Corolla HB Terra D-4D MMT

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Ynt: Corolla Terra - Dijital Saat Bölümüne Park Sensörü
« Yanıtla #1 : Eylül 11, 2009, 13:57:02 »
Mutlu bey o bahsettiğiniz yerin arkası dolu yalnız yani öndeki plastik parçayı söküp arkasındaki plastik kısmı kestirtmelisiniz, ve evet dediğinzi gibi ledli ışıkla uyarı veren park sensörlerinden taktırtırsanız uyarı ışığı bu bölümün arkasına takılabilir, yapılamıycak birşey değil, bende uzun zamandır oraya ne taksam diye düşünüyordum :) aslında ben akünün doluluk oranını gösteren bir dijital displayli voltajmetre takmayı düşünüyordm :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #2 : Eylül 11, 2009, 14:01:54 »
mutlu bey sol modellerde dediğiniz yerde dijital saat vardır radyo-cd ekranında saat yoktur yani sol modellerde 1 saat tek var
2007 corolla 1,6 sol sedan granit gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #3 : Eylül 11, 2009, 14:33:02 »
mutlu bey sol modellerde dediğiniz yerde dijital saat vardır radyo-cd ekranında saat yoktur yani sol modellerde 1 saat tek var

Teşekkür ederim. Sol Radyo-CD ekranının başka ne farkları var merak ettim doğrusu. Fırsat olduğunda bir bakarım sonra.

Mutlu bey o bahsettiğiniz yerin arkası dolu yalnız yani öndeki plastik parçayı söküp arkasındaki plastik kısmı kestirtmelisiniz, ve evet dediğinzi gibi ledli ışıkla uyarı veren park sensörlerinden taktırtırsanız uyarı ışığı bu bölümün arkasına takılabilir, yapılamıycak birşey değil, bende uzun zamandır oraya ne taksam diye düşünüyordum :) aslında ben akünün doluluk oranını gösteren bir dijital displayli voltajmetre takmayı düşünüyordm :D :D

Mesut bey, dediğiniz gibi ledli bir ekran koyabilirsem araç "gitt" gibi olur artık :) (bakınız http://www.sahibinden.com/cenmax_-_geri_vites_park_sensoru_led_gostergeli-72WQQaXQQ13871689WQQpXQQdisplayitem )
modifikasyon konusunda bilgi ve tecrübe eksiğim var (daha önce hiç yaptırmadım desem yeridir, ama gönül neler istiyor işte :) )
2006 Corolla HB Terra D-4D MMT