0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun...Anlamadığım 3 metrelik sudan nasıl geçiyor araba?Sen mi geçtin yoksa?Hızlı geçtiğin yer neresi orayı da anlayabilmiş değilim..Ya da kafayı hala toparlayamadım... [/quote] biraz karıştı ortalık. ırmağın ortasına yakın yerde ada gibi biryer var derinliği ilk fotoğraf da da göründüğü gibi çok sığ. oraya gidebilmek için derinliği 15-20 cm olan 2-3 m uzunluğunda bir yerden geçmek gerekiyor. karadan o sığ alana geçerken biraz fazla hızlı girip çıktım. güya adrenalin olacak. sonrası malum.arabanın düzelmesini beklerken kendi kendime maliyet hesapları yapmaya başladım pedere ne diyecez!!! yusuf yusuff
yaa yanlış anlama emrah kınadığımdan ya da manasız bulduğumdan değil tamamen merakımdan bu plaka saklama sansürleme neden yapılıyor genel olarak. bilgilendirirmisin beni[/quote] tabi nedemek. ben şahsi olarak güvenlik açısından gizliyorum. plakanın başka alanlarka kaynak oluşturmasını istemem. araba kendi üzerime olsa gizlemem de araba babamın üstüne.not: bir akrabamın başına gelen bir olayı anlatayım(pilaka gizleme ile doğrudan ilgili değil): akrabam arabası ile zonguldak dışına hiç çıkmadı. köy muhtarına bir ceza kağıdı geldi, kağıtta yazdığına göre bizim akraba xxxxxx tarihinde izmir de park cezası yemiş. işin garibi plaka yazan yerde daha önceden başka pilaka varmış üzeri karalanmış ve akrabanın pilakası yazılmış. ödememesi ve itiraz etmesini söyledim ama gitti salak gibi ödedi.sanki kendisi yapmış gibi.bu gibi olaylarla karşılaşmamak ve özel bilgilere erişimde yol oluşturmasın diye böyle bir yola başvuruyorum. başkaları neden yapar bilemem. inşallah açıklayıcı olmuştur.
adam direk nasıl becerdin dedi. [/quote] Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun.[/quote] teşekkürler. zaten o laf beni çökertti moralmen... birde söyleyişi vardı.
geçmiş olsun kardeş en iyisi sen bir tane jeep al sende bu merak varsa tabii [/quote] merak varda para yok. senin avatarda süpermiş. lada niva mı o? hey yavrum beee....