Gönderen Konu: VW den çıkma xenon biri arızalı  (Okunma sayısı 1552 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "ne alırsan al japondan vazgeçme"
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
VW den çıkma xenon biri arızalı
« : Eylül 11, 2009, 01:23:07 »
arkadaşlar bir arkadaşımın WV borasından biri arıza yaptığı için sökülen xenon lar var. biri arızalı. acaba bunun birini tamie ettirebilirsem kullanabilirmiyim. uyarmı 2003 hb corollaya acaba. konunun uzmanı arkadaşlardan yardım bekliyorum. bir tanesi bozuk biri sağlam acaba yaptırılabilirmi veya değişilse masrafı ne olur?
şuanki aracım "tabanvay"

Toyota Club Türkiye

VW den çıkma xenon biri arızalı
« : Eylül 11, 2009, 01:23:07 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Ynt: WV den çıkma xenon biri arızalı
« Yanıtla #1 : Eylül 11, 2009, 01:29:04 »
arkadaşlar bir arkadaşımın WV borasından biri arıza yaptığı için sökülen xenon lar var. biri arızalı. acaba bunun birini tamie ettirebilirsem kullanabilirmiyim. uyarmı 2003 hb corollaya acaba. konunun uzmanı arkadaşlardan yardım bekliyorum. bir tanesi bozuk biri sağlam acaba yaptırılabilirmi veya değişilse masrafı ne olur?
İşin uzmanı derken sanırım benden bahsediyon kardeş..Ceyhun senin aracın kısa ampulleri H7 boranın kini bilmiyorum kardeşim..Onlarda h7 is olur..Birde kardeş ecu su arızalı xenonu napcan..Başına belamı edeceksin.Oda sonradan taktırmıs orjinal falan degil..O ecu yu nerden bulacan bulsan kaliteli bişeyse 100 den asagı bulaman..Kardeş sen sahurunu et yat..Bunlarlada uğraşma..Ben sökersem satarım sana... -_-
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Eylül 11, 2009, 01:42:15 »
İşin uzmanı derken sanırım benden bahsediyon kardeş..Ceyhun senin aracın kısa ampulleri H7 boranın kini bilmiyorum kardeşim..Onlarda h7 is olur..Birde kardeş ecu su arızalı xenonu napcan..Başına belamı edeceksin.Oda sonradan taktırmıs orjinal falan degil..O ecu yu nerden bulacan bulsan kaliteli bişeyse 100 den asagı bulaman..Kardeş sen sahurunu et yat..Bunlarlada uğraşma..Ben sökersem satarım sana... -_-
:lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :alkis: :alkis: :alkis:
tuncay kardeşim gerçekten senin tatlı da bir mizahi yaklaşım tarzın var. çok güldürdün beni valla.
boranın 2000 modelinde orjinal yok mu ki xenon. alsam 100 milyona taktırsam olmazmı acaba. sen nasıl yaptın. kaça taktırdın xenonları?
olmazsa seninkileri alırız ya.  :P :lol:
şuanki aracım "tabanvay"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Eylül 11, 2009, 01:45:51 »
Ceyhun yanılıyoda olabilirim ama 2000 borada xenon olacagını sanmıyorum..Kardeş Ayrıca aldıgın xenon arızalı demişssin.O nun beynini nerden bulacaksın..Ben xenonu serviste 350 tl ye taktırdım..Toyotasa nın kendi gönderdigi bizi kazıklamak için kullanılan çin malı xenon..Xenon takacaksan m-tech ürünlerni herkes beğeniyor..Yada kardeş gece gece rahat dur allahına cepe zarar.. :-\
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Eylül 11, 2009, 01:57:08 »
vazgeçtim zaten kardeşim ya. boşver seninkileri verirsen alırım onun dışında boşver.  :D
şuanki aracım "tabanvay"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Eylül 11, 2009, 02:00:29 »
 :alkis:OK kradeşim..Aracı satarsam üstünde ne var ne yok sökecem..Dımdızlak kalsın..Bie ev olayı var..O olursa astacam gibi ama ilk arabam oldugu için cok zor olacak..Zamanında 24 te verdiler vermedim..Zaten 5 -6 ayda bir fiyatı 1000 lira aşagı düşüyor :P...
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Eylül 11, 2009, 04:10:04 »
Bora nın ampulü H4 tür. Bilginize.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Eylül 13, 2009, 06:15:57 »
Bora nın ampulü H4 tür. Bilginize.
yani uymaz diyorsunuz
şuanki aracım "tabanvay"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Eylül 13, 2009, 06:18:24 »
:alkis:OK kradeşim..Aracı satarsam üstünde ne var ne yok sökecem..Dımdızlak kalsın..Bie ev olayı var..O olursa astacam gibi ama ilk arabam oldugu için cok zor olacak..Zamanında 24 te verdiler vermedim..Zaten 5 -6 ayda bir fiyatı 1000 lira aşagı düşüyor :P...
başka aksesuarların da varsa onlara da talibim. fiyatı neyse veririm kardeş.  :D :D :D
şuanki aracım "tabanvay"