0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abiler durun yahu biz gençlerde arada kendi muhabbetimizi yapalım
Benim babam senin babanı döver Şuan bizim bahçede oynuyan çocuklar tartışıyor oradan bi alıntı yaptım Geçsin veya geçmesin ne fark eder?Ha 2 dk önce ha 2 dk sonra.Bu ara çok fazla kaza görüyorum sonuçu ölümlerle biten yanlış bi konu bence.Sitede normalde olmazdı böyle konular ama neyse.
Arkadaşlar, konuyu Ahmet beyinde de dediği gibi daha net anlaşılacak bir şekilde açıklamak gerekir. Araçların birbirini yemesinden kasır performans mı? aynı zamanda "drag"tan mı yoksa "rolling"den mi bahsediyoruz (tabii bir arkadaşımız konuyu daha da genişletebilir "drift" gibi vs...)Ben bunu yaptım, şu ikişi ile denedim vs gibi durumlarda asıl önemli etken şöfördür. Eğer mümkünse her iki arabayı da aynı kişinin, aynı şartlar altında deneyip, yorum yapması doğru olacaktır. Yada sadece veriler üzerine konuşursunuz, tabi neredeyse aynı verilere sahip araçlar için sadece yerinizde saymış olursunuz.Bir tarafta araç marka ve modeli belirtilmiş, diğerinde sadece marka. İş için kullandığım araba da bir Toyota 3500cc, Dual vvt-i, V6 motorlu. Ben S 350 yi bile performans açısından, bu araca rakip olarak görmüyorum. Herşey aynı bile olsa bu araç (yaklaşık 1700kg) Benz'den daha hafif olduğu için S350'nin şansı yok. Hakkı hocam konuyu sohbete taşımışsın ancak ben de konu başlığınıda düzletsen daha iyi olurdu (Toyota yerine Corolla gibi)