0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alternatif fikirlerin olması ve konunun hem bilimsellik, hemde saygı çerçevesinde tartışılmaya çalışılması güzel bence. Tabi kurallara dikkat etmeyide unutmayalım. Diğer yandan konunun amacını anlamış değilim. Zaten bu tartışmadan (bu katogorideki araçlar için) bu şekilde anlamlı ve faydalı bir sonuç çıkacağını da düşünmüyorum. Ancak bahesedilen araçları uygun bir ortamda (gerekli güvenlik önlemleri alınmış araçlar ve pist ile) ve bilimsel temeller ile test ederseniz ortaya anlamlı bir sonuç çıkar. Gerisi sadece tartışma olur.
http://www.autoshow.com.tr/apps/oto_test.app/oto_test.php/302/0/HONDA vıdeoyu napıcaksın gordun sen soncta fabrıka verısını bunu ben soylemıyorum..
Serkan çok iddalı bi başlık olmuş bence, bukadar tartışmak yanlış , iki aracı alırsınız tarfiğe kapalı bi alanda kaldırır öğrenirsin, toyota herzaman kendi kategorisindeki araçlarda kalkışta daha seridir
megane 1 1,6 16v motorlu aractan bahsedıyoruz arkadasım..
tüm yorumları okuyamadım....sonuç nedir arkadaşlar?hayır arkadaşımda megane 1 1.9 dizel var da burdan çıkan sonuca göre görüşüp görüşmeyeceğime karar vereceğim... ama bir defa safranbolu balıklar kayası denilen rampada benim toyota fark attıydı da ona... sonra bizim ki beni tehlikeye atmamak için gazdan ayağını çektiğini falan söyledi.... trafik kurallarına uyalım hız yapmayalım...
Dogru söylüyorsunuz Adil Bey. Bu arkadaslar genc. Ilerde tecrübe ile biraz daha mantikli konusacaklarini umuyoruz.
hande abla o yediremediğinden öyle demiştir yoksa corolla 4ever ^^