0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ülen bu odanın senden çektiği ne beeeeee Şantiyeye çevirdin odayı Telefon desen her fotoda aktif İŞYERi telefou gibi Konu hakkındada yorum yapayımda amaç sapmasın Eferim genç eline sağlıkkk bu işleri beceriyosun zaten maşallah Allah kaza bela vermesin
emeğine sağlık ferhat hocam, hakikaten güzel olmuş eline sağlık. Foto paylaşımın için ayrıca teşekkürler.
İki fardan bitane farmı yaptın Ferhat, güzel olmuş ama cidden, yalnız ben farı açmış olsam direk mercek değişir, iki çift neon halka takar dahada uğraşmazdım...Gece araba üzerindeki fotolarınıda bekliyoruz. Ellerine sağlık güzel çalışma olmuş...( Hatta bu işlemi yani far açma mercek değiştirme ve angel ekleme işlemlerini profesyonel yapabilen tanıdığınız varsa özelden mesaj atarsanız sevinirim ).
emeğine sağlık gercekten güzel çalısma olmus kardesım gelişmeye geliştirmeye devam ediyorsunVmN growing up
Maasallah süper olmuslar
ah bide arabaya taksaydık
Güle güle kullan O da olur zamanla
eline sağlık hoş olmuş bide xenon ^^
Ferhat bey kardeşim senin eklediğin hiç bir fotoyu göremiyorum.Çok geniş galiba fotolar accayip geç açılıyorlar..Ama farların güzel olmuştur herhalde.İyi günlerde kullan