0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tabi aracı görmeden yada incelemeden yorum yapmak yanlış olur ama bence genel olarak düşünürsek sorun ya maf sensöründe yada rölanti düzenleyicide,eğer aracın garantisi varsa servise başvurmalısınız.
MAF SENSÖRÜ : Emme manifolduna giren havanın kütlesini ve ağırlığını ölçerek ECU'ya bilgiler aktarır, ECU bu bilgileri değerlendirerek uygun oranda yakıt miktarını belirler.Oktay bey, bu problemden dolayı servise gittiğiniz anlaşılıyor. Servis 500TL masraf çıkartmış peki, servisin teşhisi neymiş? 500TL'yi sizden boşuna almayacaklar neyi değiştireceklermiş?Benim aracım da 2003 Terra aynı problem bende de var, hemde aldığım günden beri bu sıkıntıyı yaşıyorum servislede görüştüm VVTI motor karakteristiği dediler. O günden beri artık beni rahatsız etmiyor, kabullendim. Bence siz de kabullenseniz iyi olur, paranızda cebinizde kalır.
rölantide titreme durumuna yapacak birşey yok maalesef, bende aynı şekilde biniyorum aracımapert aracınızla ilgili verilen fiyat normaldir, 2010 modelinin 26900 tl satıldığını düşünürsek daha fazlasını beklemek yanlış olur, 19000 tl iyi rakamdır
pert araç için 20000 tl ye anlaştık. hayırlısı olsun artık